Randi Berger fikk ny hekk av Statens vegvesen. Mandag var Reidar Otto Andersen og NCC ute og plantet den. Foto: Jenny Kleven, Smaalenenes Avis/ANB

Fikk igjen hekken

Randi Berger fikk hekken rasert av Statens vegvesen. I morges ordnet vegvesen opp for seg.

Publisert 02.07.2012 kl 11:23 Oppdatert 02.07.2012 kl 11:31

Tips en venn på e-post:[Smaalenenes Avis] Forrige uke skrev smaalenene.no om Randi Berger på Ringvoll i Hobøl som fikk snaukuttet hekken sin av kantklipperen til Statens vegvesen.

Det var ved midnattstid sist lørdag at veivesenet var ute for å drive kantslått langs fylkesvei 120, og at Bergers hekk ble offer for den litt ivrige klipperen.

– Nedklippingen var jo helt meningsløs. Hekken sto i god avstand til veien, og den har stått på samme sted i ti år. Hvis veivesenet plutselig har bestemt seg for at den utgjør en fare for trafikken, burde jeg i hvert fall ha fått beskjed først, sa Berger i etterkant.

Karl-Erik Willadsen fra veivesenets driftsseksjon var imidlertid raskt på banen og lovte erstatning for hekken. I morges var altså NCC ute på vegne av Statens vegvesen og plantet ny hekk. (ANB)

På forsiden nå


...

Larvik har ikke glemt

Et femtitalls mennesker møtte opp på Torget i kveld for å markere at det er 72 år siden en av de mørkeste dagene i moderne norske historie.

...

Slettet sju års straff

25-åring frikjent for amfetaminsmugling- sjåfør (32) fikk skjerpet straff.

...

Fredag inntar Abax engelsk fotball

Peterboroughs hjemmebane skifter navn til Abax Stadium