Har du 2,75 millioner kroner til overs kan du nå få kjøpt din egen øy i nordenden av Norsjø i Telemark. Foto: Inge Fjelddalen, TA/ANB

Vil du ha din egen øy?

I Telemark kan du nå få kjøpt din egen øy på «billigsalg». Selv om det nå er tilbudspriser, må du regne med å grave dypt i lommeboka.
Publisert 06.08.2012 kl 15:45 Oppdatert 07.08.2012 kl 06:58

Tips en venn på e-post:[Telemarksavisa] Da øya Tjuvholmen i Norsjø ble lagt ut for salg i 2008, var prisen 3,5 millioner kroner.

Om det er finanskrisen som skremte bort eventuelle kjøpere vites ikke, men nå, nesten fire år senere, har eierne av familieeiendommen senket prisen til 2,75 millioner.

– Vi har hatt noen interessenter, men så langt har det ikke kommet inn noen bud, sier eiendomsmegler Olav Humlegård i DNB til TA.

Øya har ligget til salgs med den nye prisen siden juni i år. Tjuvholmen ligger nordenden av Norsjø er på snaue 11.761 kvadratmeter.

På øya er det også ei enkel hytte bygd i 1958, samt to sovehytter og en enkel utedo.

Heller ikke i «fiffestrøket» Kragerø går småøyer meg egne hytter som varmt hvetebrød.

Da øya Løvsalen ble lagt ut for salg i 2010 var prisforlangende 19 millioner kroner. I april i år ble øya som ligger ved Gumø prissatt til 14,8 millioner.

Selv om annonsen lokker med «meget idyllisk og usjenert egen øy bestående av lune bukter, blankskurte svaberg, barnevennlige badeplasser, lune gressplener, badestrand, m.m», har den altså vist seg vanskelig å selge.

På eiendommen er det en hytte på ca. 60 kvm, et anneks på ca. 16 kvm. med et soverom og et oppholdsrom samt en sjøbod. (ANB)

På forsiden nå


...

Norge klare for EM-finale

Ti gull i sikte etter norsk lekestue.

...

Ny eier til parfymeriet i Sigurds gate

Parfymeriet i Sigurds gate får ny eier, men mye skal forbli akkurat det samme som det har vært i over 50 år.

...

Hva var det Nina så på himmelen over Stavern?

Fredag ettermiddag var Nina Myrengen på besøk hos sin mor i Stavern sentrum, da de begge plutselig så et skarpt lysglimt på himmelen.