Heyerdahl-byen med egen nettside

Larvik-prosjektet «Heyerdahl-byen» lanserer mandag sin egen nettside. På dagen 94 år etter at Heyerdahl ble født.
Publisert 05.10.2008 kl 19:16 Oppdatert 05.10.2008 kl 19:34

Tips en venn på e-post:- Vi håper dette skal bli en nettside alle som ønsker å få opplysninger om Thor Heyerdahl går inn på, sier Heyerdahl-byens leder Gillian Hockley.

- Har jeg rett kommer også nettsiden til å gjøre Thor Heyerdahl ennå mer kjent rundt om i verden, og ikke minst at verden blir mer oppmerksom på at det faktisk er Larvik den verdenskjente nordmannen kommer, sier hun.

Hockley sier prosjektet «Heyerdahl-byen» skal være et viktig ledd i det å markedsføre Larvik, og at det å være på nett i den sammenhengen er viktig.

I tillegg til å få massevis av opplysninger om Thor Heyerdahl, vil siden også være linket opp mot Østlands-Postens spesialmagasin hvor det hele tiden oppdateres med nyheter i forbindelse med prosjektet og rundt Thor Heyerdahl og hans liv. Vi håper og tror at en slik nettside vil bli brukt av mange, og ikke minst av skoleelever som ønsker å vite mer om den berømte mannen. Og så er det spesielt morsomt å kunne lansere siden på Thor Heyerdahls fødselsdag, sier Gillian Hocley.

Den nye nettsiden finner du på www.heyerdahl-byen.no , og ØPs spesialmagasin finner du på www.op.no/heyerdahl .

På forsiden nå


...

Stor suksess for AOK

Ved en tilfeldighet laget Arbeid og Kvalifisering (AOK) det som denne høsten har vært deres største suksess. Nå har de produsert nærmere 200 nettbrettholdere, men det er på langt nær nok.

...

Slektshistorie på sekunder

MyHeritage lanserer unik teknologi for å finne dine røtter