Heyerdahl-byen med egen nettside

Larvik-prosjektet «Heyerdahl-byen» lanserer mandag sin egen nettside. På dagen 94 år etter at Heyerdahl ble født.

Publisert 05.10.2008 kl 19:16 Oppdatert 05.10.2008 kl 19:34

Tips en venn på e-post:


...

- Vi håper dette skal bli en nettside alle som ønsker å få opplysninger om Thor Heyerdahl går inn på, sier Heyerdahl-byens leder Gillian Hockley.

- Har jeg rett kommer også nettsiden til å gjøre Thor Heyerdahl ennå mer kjent rundt om i verden, og ikke minst at verden blir mer oppmerksom på at det faktisk er Larvik den verdenskjente nordmannen kommer, sier hun.

Hockley sier prosjektet «Heyerdahl-byen» skal være et viktig ledd i det å markedsføre Larvik, og at det å være på nett i den sammenhengen er viktig.

I tillegg til å få massevis av opplysninger om Thor Heyerdahl, vil siden også være linket opp mot Østlands-Postens spesialmagasin hvor det hele tiden oppdateres med nyheter i forbindelse med prosjektet og rundt Thor Heyerdahl og hans liv. Vi håper og tror at en slik nettside vil bli brukt av mange, og ikke minst av skoleelever som ønsker å vite mer om den berømte mannen. Og så er det spesielt morsomt å kunne lansere siden på Thor Heyerdahls fødselsdag, sier Gillian Hocley.

Den nye nettsiden finner du på www.heyerdahl-byen.no , og ØPs spesialmagasin finner du på www.op.no/heyerdahl .

På forsiden nå


...

Full kollisjon om boplikt

De rødgrønne ville ha saken ut på høring. Det ville KrFs Olaf Holm også. Men flertallet sto på sitt. HØR DEBATTEN I KOMMUNESTYRET ONSDAG HER.

To av arvingene døde

...

Egentlig var det verken Mille-Marie Treschow eller hennes far som skulle overta godset og bedriften Treschow-Fritzøe.