Klikk for å aktivere kartet
+
-

Kilde: Statens Kartverk/Geodata AS

Se den spektakulære Kon-Tiki traileren

Ny trailer fra den nye Kon-Tiki filmen er klar. Se traileren og bildeserie fra filmen her.

Bjørn-Tore Sandbrekkene
Bjørn-Tore Sandbrekkene 97709098 Profil E-post
Publisert 10.07.2012 kl 17:44 Oppdatert 11.07.2012 kl 16:28

Tips en venn på e-post:

24. august har den nye filmen om Kon-Tiki ferden premiere. Nå viser en ny trailer fra produsenten hvor storslagen filmen blir.

Filmen «Kon-Tiki er» en dramatisering av de virkelige hendelsene da Thor Heyerdahl i 1947 la ut på en eventyrlig og farefull ekspedisjon over Stillehavet for å bevise sin teori om at Polynesia var blitt befolket fra Sør-Amerika. Thor Heyerdahl fikk med seg fem unge menn: Ingen av dem kjente hverandre fra før, og bare en av dem kunne seile. Selv hadde Heyerdahl vannskrekk og kunne ikke svømme. Han var villig til å ofre alt for å få rett.

I hovedrollen som Thor Heyerdahl finner vi Pål Sverre Hagen, mens Agnes Kittelsen spiller hans første kone, Liv. Mannskapet på Kon-Tiki spilles av Odd-Magnus Williamson, Tobias Santelmann, Anders Baasmo Christiansen, Jakob Oftebro, og Gustaf Skarsgård.

«Kon-Tiki» er barndomsvennene og regissørparet Joachim Rønning og Espen Sandbergs tredje spillefilm. Regissørduoen fikk sitt store gjennombrudd med braksuksessen Max Manus, som med 1,2 millioner nordmenn på kino ble en av Norges mest sette filmer gjennom tidene. Manus til filmen er skrevet at Petter Skavlan.

«Kon-Tiki» er produsert av Nordisk Film Production ved Aage Aaberge og Recorded Picture Company ved Jeremy Thomas.

Filmen om Kon-Tiki har vært vanskelig å lage. Over tusen mennesker har vært med på arbeidet. Den er filmet i seks land over tre måneder.

Heyerdahl laget selv en dokumentar-film om reisen med Kon-Tiki. Den vant filmprisen Oscar i 1951.

På forsiden nå


...

Ventet i 30 år på gang- og sykkelvei

Endelig trygg skolevei

I 1984 gikk Britt Lie i demonstrasjonstog for å sikre trygg skolevei langs fylkesvei 860 i Lardal. Kommunalsjefen rakk å bli bestemor før det var på plass.

...

De rødgrønnes budsjett er klart

200.000 til kjøkken – tidlig julegave fra kommunen

Det rødgrønne flertallet presenterte sitt rykende ferske budsjettforslag i formannskapet i går. Der er det gode nyheter til både leseglade staværinger og de svakeste i samfunnet.

...

Larvik har ikke glemt

Et femtitalls mennesker møtte opp på Torget i kveld for å markere at det er 72 år siden en av de mørkeste dagene i moderne norske historie.

...

Slettet sju års straff

25-åring frikjent for amfetaminsmugling- sjåfør (32) fikk skjerpet straff.