Rune Rudberg inntar Bøkeskogen fredag

Publisert 26.06.2012 kl 22:00 Oppdatert 28.06.2012 kl 13:06

Tips en venn på e-post:


...
Rudberg: Rune Rudberg gjester denne fredagen Bøkeskogen med sin gitar.

Fredag er det igjen tid for en festlig kveld i Bøkeskogen. Denne fredagen kommer dansebandmusikeren Rune Rudberg med gitaren.

– Ta med venner og familie for en trivelig kveld i bøkeskogen for kanskje å høre noen gamle slagere og noen nye, oppfordrer matbilde Sundal ved Bøkekroa.

Gjennom årene har Rune Rudberg hatt et sted mellom 5000 og 6000 spillejobber rundt omkring i Norge, og hans største hit er uten tvil «Ut mot havet» som ble hans definitive gjennombrudd i 1988.

Rudberg slipper også ny «country» plate 13. juli med tittelen «Strong enough». Den vil inneholde noen av Rudbergs egne låter og noen coverlåter. Platen skal visstnok bli utgitt ikke bare i Norge, men i flere andre land også.

– Dette er garantert en sikker vinner for en bra fredagskveld. Vi kosær vårs i skauen, stråler Sundal.

Uansett om man liker dansemusikk, leser Se og Hør eller følger med i avisenes kjendis- spalter, Rune Rudberg har de fleste et forhold til. Og da tenker vi overhodet ikke på erotikk.

Det har oftest vært helt andre ting enn musikk pressen har vært opptatt av når det gjelder den blåøyde artisten.

Rune Rudberg har alltid vært forbundet med skandaler og store oppslag om privatlivet.

Som frontfigur i dansebandet Scandinavia ble han rikskjendis, og skandalene kom på rekke og rad. Damehistoriene som kulminerte med oppslaget om tusen damer.

Per Albrigtsen

33 16 30 52 l per.albrigtsenop.no

På forsiden nå


...

Full kollisjon om boplikt

De rødgrønne ville ha saken ut på høring. Det ville KrFs Olaf Holm også. Men flertallet sto på sitt. HØR DEBATTEN I KOMMUNESTYRET ONSDAG HER.

To av arvingene døde

...

Egentlig var det verken Mille-Marie Treschow eller hennes far som skulle overta godset og bedriften Treschow-Fritzøe.