Larvik har kuppet årets trebåtfestival

Publisert 12.07.2012 kl 14:47 Oppdatert 13.07.2012 kl 06:42

Tips en venn på e-post:Tiden nærmer seg Norges viktigste kystkulturarrangement i Risør, og for Larvik og Vestfold vil årets festival få en stor lokal vinkling. Sjeldent før har trebåtfestivalen hatt så mange linker til Vestfold.

Kon-Tiki, Jarle Andhøy, Louis Jacoby og en rekke Colin Archer fartøy er bare noen av festivalens trekkplaster i år. Alle fra Larvik. Og slik vil det gå slag i slag gjennom hele festivalen. Byen vil få mye omtale. Så de som har sitt hjerte i Larvik vil trolig fryde seg under årets festival i Risør.

Helt fra Kon-Tiki kommer seilende inn til Risør på torsdag formiddag med Thor Heyerdahl jr om bord, via innseilingen av den russiske fregatten «Shtandart» med skipper Jarle Andhøy på fredagen, og konserten med Louis Jacoby og Lars Martin Myhre på fredagskvelden blir stikkordet Larvik. I tillegg er det påmeldt en rekke flotte fartøy med sine røtter i den gamle sjøfartsbyen.

- Når man arrangerer Norges viktigste kystkulturarrangement er det bare naturlig at Larvik får både omtale og fokus, sier festivalleder Odd Sverre Aasbø. Byen har røtter og tradisjoner som en av kongerikets viktigste sjøfartsbyer. Derfor vil naturligvis Larvik være sentral i en slik festival.

På forsiden nå


...

Stor suksess for AOK

Ved en tilfeldighet laget Arbeid og Kvalifisering (AOK) det som denne høsten har vært deres største suksess. Nå har de produsert nærmere 200 nettbrettholdere, men det er på langt nær nok.

...

Slektshistorie på sekunder

MyHeritage lanserer unik teknologi for å finne dine røtter