Foto: Peder Torp Mathisen

Tok Larvik med storm

- Jeg føler meg som et barn igjen! sier Kari Blakstad.
Publisert 14.10.2011 kl 20:47 Oppdatert 15.10.2011 kl 14:35

Tips en venn på e-post:


Foto: Peder Torp Mathisen
Foto: Peder Torp Mathisen

Bildeserie: Cirkus Cirkör (foto: Peder Torp Mathisen)


Nordens største nysirkus inntok Bølgen i kveld. I en smekkfull storsal fikk publikum se en ellevill forestilling med dans, sjonglering, akrobatikk og sang i skjønn forening - rett og slett en riktig alternativ sirkusforestilling.

Cirkus Cirkör besøkte Bølgen i fjor med forestillingen «Inside Out» som tok pusten fra mange som ikke visste hva nysirkus var, men likevel tok sjansen.

Årets besøk er med en helt annen forestilling, «Wear it like a crown». Dette er en forestilling om å bære sine redsler og nedturer med stolthet. I denne tragikomiske og absurde forestillingen utforskes kaos, orden og hvordan sjanser forvandles til muligheter.

Og publikum var strålende fornøyd.

- Dette var rett og slett kjempegøy! sier Erland og Kari Blakstad til ØP nett.

- Kjempeprofesjonelt, lekent og veldig dyktig gjennomført. Jeg føler meg faktisk som et barn igjen, legger Kari til.

Cirkus Cirkör er Nordens største nysirkus, uten dyr involvert, og henter sitt navn fra det franske uttrykket for sirkushjerte, «cirque cæur». Kompaniet er kjent for å kombinere sirkusstunts med varme historier, fengende musikk og finurlig humor.

På forsiden nå


...

Her skriver de et stykke norgeshistorie

Signerte for kommunesammenslåing.

...

Ta med deg en voksen og kom!

Foreldrene som bruker åpen barnehage i Kvelde kan ikke få skrytt nok av tilbudet. – Perfekt for dem som mangler et nettverk, sier pappa Jostein Bjerk-Undrum

...

Gjør det de kan for hundens beste

Hunden som ble funnet påkjørt torsdag kveld, får skadene vurdert i dag. Dersom operasjon er det rette valget, har mange engasjerte meldt at de vil stille med penger til både behandling og rehabilitering.