500 - Internal server error

Error message: Got exception when fetching resource: Director returned null object for resource : /api.no/resources/relax/relatedarticles/85/6117318/election

500 - Internal server error

Error message: Got exception when fetching resource: Director returned null object for resource : /api.no/resources/relax/publication/85

500 - Internal server error

Error message: Got exception when fetching resource: Director returned null object for resource : /api.no/resources/relax/article/85/6117318

Bildeserie: Markedsdag i sentrum


Larvik By arrangerte torsdag markedsdag, hvor folk kunne vandre langs boder og butikker. Torget var omringet av boder med alskens salgsvarer. Du kunne få kjøpt alt fra interiørartikler, til Tupperware og batikk. Man kunne se nydelige håndlagde trefigurer, eller man kunne gå i de vanlige butikkene som fristet med markedspriser.

I tillegg var det underholdning midt på torget, hvor det både var taekwondo og musikk. Eric Ness og Sirius stod for musikken senere på kvelden, og enkelte lot seg rive med av rytmene.

Mariann Gaarder hadde tatt turen ut for å få med seg markedsdagen, og hadde med seg velfylte poser på veien hjem.

- Ja, det ble så vi shoppa litt. Vi har kjøpt litt klær og litt leker, smiler Gaarder, som hadde med seg barna i sentrum i dag.

Jentene synes det var morsomst med taekwondo-oppvisningen som ble holdt på torget tidligere på kvelden.

- Det så veldig moro ut, forklarer Andrea Langmo, som uansett ikke ble fristet til å begynne med taekwondo selv. Ida Solvang delte entusiasmen, og syntes oppvisningen var kveldens høydepunkt etter å ha tilbragt de siste to timene i sentrum.

- Det er flott at de lager liv i sentrum, når alt annet er lagt på utsiden, sier Gaarder, som i tillegg benytter anledningen til oppfordre initiativtakerne til å gjøre dette flere ganger.

På forsiden nå


...

Bet av bit av tunga på eksen

- Jeg tenkte jeg skulle dø. At nå var det siste gang han tok meg, fortalte 21-åringen, under rettssaken i Larvik tingrett.