Foto: Elisabeth Løsnæs

Mann alvorlig skadet etter å ha falt fire meter ned fra tre

Ingrid Elisabeth Løsnæs
Elisabeth Løsnæs Profil E-post
Bjørn-Tore Sandbrekkene
Bjørn-Tore Sandbrekkene 97709098 Profil E-post
Publisert 21.08.2012 kl 10:55 Oppdatert 21.08.2012 kl 20:53

Tips en venn på e-post:


Foto: Elisabeth Løsnæs
Fra ulykkesstedet i Støperiveien på Holmejordet i Larvik Foto: Elisabeth Løsnæs

En mann i 60-årene kom litt etter klokken halv elleve tirsdag alvorlig til skade, etter å ha falt ned fire meter fra et tre på Holmejordet i Larvik. Mannen er nå fraktet til sykehus med luftambulanse.

Ifølge operasjonsleder ved politisentralen i Vestfold, Kjetil Indahl, skal mannen ha vært delvis ved bevissthet etter fallet.

- Vi kjenner ikke til detaljer i forbindelse med ulykken ennå, men det skal være snakk om en mann i 60-årene som har falt ned. Mannen har trolig fått skader i hodet, og har i en periode vært bevisstløs. Mannen har også fått skader i beina, forteller han.

AMK kalte et ambulansehelikopter til stedet, og mannen er fraktet til sykehuset i Vestfold.

Vår journalist på stedet forteller at mannen har falt ned fra et høyt tre i hytteområdet nederst i Støperiveien på Holmejordet.

Så langt ØP Nett forstår skal det ha vært en nabo som fant mannen liggende på bakken under treet, og hun tok kontakt med han. Mannen skal da ikke ha husket hva som hadde skjedd, og naboen varslet ambulansetjenesten.

Mannen har trolig arbeidet med å felle grener oppe i det høye treet da han har falt ned.

Kjetil Indahl opplyste til ØP Nett tirsdag ettermiddag, at mannen arbeidet for et trefellingsselskap, og at Arbeidstilsynet rutinemessig er varslet i saken.

På forsiden nå


Slutt på papirpenger i DNB i Larvik

Per Helberg takket av etter over 42 år som bankmann i Larvik og omegn i går. Med seg tok han like godt noen av de aller siste sedlene DNB hadde å tilby.

Leter i Larvik etter spor av grusom sykdom

Robert Westerbergs familie har vært hardt rammet av Huntingtons sykdom gjennom over 100 år. Genene som har ført sykdommen videre kan ha sine røtter i Larvik.

– Her er man ikke et nummer, men et menneske

I kjelleren på legevakta i Tønsberg kan kreftpasienter fra hele fylket trene og la seg inspirere av hverandre. Møtene skjer i et splitter nytt Pusterom.