Foto: Elisabeth Løsnæs

Mann alvorlig skadet etter å ha falt fire meter ned fra tre

Ingrid Elisabeth Løsnæs
Elisabeth Løsnæs Profil E-post
Bjørn-Tore Sandbrekkene
Bjørn-Tore Sandbrekkene 97709098 Profil E-post
Publisert 21.08.2012 kl 10:55 Oppdatert 21.08.2012 kl 20:53

Tips en venn på e-post:


Foto: Elisabeth Løsnæs
Fra ulykkesstedet i Støperiveien på Holmejordet i Larvik Foto: Elisabeth Løsnæs

En mann i 60-årene kom litt etter klokken halv elleve tirsdag alvorlig til skade, etter å ha falt ned fire meter fra et tre på Holmejordet i Larvik. Mannen er nå fraktet til sykehus med luftambulanse.

Ifølge operasjonsleder ved politisentralen i Vestfold, Kjetil Indahl, skal mannen ha vært delvis ved bevissthet etter fallet.

- Vi kjenner ikke til detaljer i forbindelse med ulykken ennå, men det skal være snakk om en mann i 60-årene som har falt ned. Mannen har trolig fått skader i hodet, og har i en periode vært bevisstløs. Mannen har også fått skader i beina, forteller han.

AMK kalte et ambulansehelikopter til stedet, og mannen er fraktet til sykehuset i Vestfold.

Vår journalist på stedet forteller at mannen har falt ned fra et høyt tre i hytteområdet nederst i Støperiveien på Holmejordet.

Så langt ØP Nett forstår skal det ha vært en nabo som fant mannen liggende på bakken under treet, og hun tok kontakt med han. Mannen skal da ikke ha husket hva som hadde skjedd, og naboen varslet ambulansetjenesten.

Mannen har trolig arbeidet med å felle grener oppe i det høye treet da han har falt ned.

Kjetil Indahl opplyste til ØP Nett tirsdag ettermiddag, at mannen arbeidet for et trefellingsselskap, og at Arbeidstilsynet rutinemessig er varslet i saken.

På forsiden nå


...

Ventet i 30 år på gang- og sykkelvei

Endelig trygg skolevei

I 1984 gikk Britt Lie i demonstrasjonstog for å sikre trygg skolevei langs fylkesvei 860 i Lardal. Kommunalsjefen rakk å bli bestemor før det var på plass.

...

De rødgrønnes budsjett er klart

200.000 til kjøkken – tidlig julegave fra kommunen

Det rødgrønne flertallet presenterte sitt rykende ferske budsjettforslag i formannskapet i går. Der er det gode nyheter til både leseglade staværinger og de svakeste i samfunnet.

...

Larvik har ikke glemt

Et femtitalls mennesker møtte opp på Torget i kveld for å markere at det er 72 år siden en av de mørkeste dagene i moderne norske historie.