Tatt med 80 gram hasj

Les utdrag fra politiloggen her.
Publisert 02.07.2012 kl. 06:36 Oppdatert 02.07.2012 kl. 21:16

Tips en venn på e-post:Søndag klokken 19.17:

UP melder at de hadde stoppet en bil i 102 km/t i 60 sone på fylkesvei 40 i Steinsholt. Fører var en mann i 30-årene fra Telemark. Han fikk førerkortet sitt beslaglagt.


Søndag klokken 22.35:

Politiet stanset en bil for kontroll i Larvik. Fører, en 42 år gammel Larvikskvinne, fremsto som ruset på annet enn alkohol. Utvidet prøve tatt.


Mandag klokken 01.40:

Politiet stanset en moped for kontroll i Nansetgata i Larvik. Fører, en 27 år gammel mann fra Larvik, blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.


Mandag klokken 02.00:

Pågrep etterlyst person i Sandefjord. En patrulje kom over en 52 år gammel mann som var etterlyst for ikke å ha møtt til soning. Under innkvirering i sentralarresten ble det funnet en sprøyte med amfetamin på ham. Han blir sittende til overføring soning mandag.


Mandag klokken 02.40:

Politiet stanset en bil for kontroll på Stavernsveien i Larvik. Fører, en 23 år gammel mann fra Stavern, ble pågrepet da han var i besittelse av ca 80 gram hasj, 8 tabletter av ukjent merke, samt en kniv.

- 80 gram hasj, eller 80 brukerdoser er nok litt mer enn det vi til vanlig finner, sier leder for etterforskningsavdelingen ved Larvik politistasjon, Knut Vidar Vittersø.

Mannen sitter mandag i sentralarresten i Tønsberg, og vil bli avhørt i løpet av dagen.

- Han blir mest sannsynlig løslatt etterpå, men får en reaksjon fra myndighetene og må siden svare for seg i retten, sier Vittersø.

På forsiden nå


- Ødelegger for utbyggere

Høyres ordførerkandidat Bjarne Steen raser mot ordfører Rune Høiseth etter at bopliktsaken utsettes nok en gang.

Stumme etter skjebnemøte

Larvik HKs styremedlemmer holdt munnen lukket etter skjebnemøtet om klubbens eksistens.