? Bør beholdes: Rolf Gjerstad (H) mener det er selvmotsigende å legge ned Valby skole samtidig som områdene rundt bygges ut. (Arkivfoto)

– Selvmotsigende nedleggelse

Publisert 21.01.2013 kl 23:00 Oppdatert 23.01.2013 kl 15:04

Tips en venn på e-post:Høyre-politiker Rolf Gjerstad bor i Tjølling. Han setter spørsmålstegn ved rådmannens vurderinger til framtidig skolestruktur i området, og mener Valby skole bør beholdes.

– Argumenter, regnestykker og konklusjoner henger ikke sammen, sier Gjerstad, som blant annet har utbyggingen av Bisjord og Guriskogen som et argument for å beholde den 13 år gamle barneskolen.

– Utbyggingen vil gi et betydelig framtidig elevgrunnlag. Begge disse områdene ligger i umiddelbar nærhet av Valby skole. Nedleggelse av skolen samtidig med vedtak om utbygging av disse områdene, er selvmotsigende, mener Gjerstad.

På forsiden nå


...

Zawadski fortsetter et år til

Frams polske høyreback har signert en ettårsavtale med klubben. – Venter at han tar nye steg, sier sportslig leder Pål H. Albertsen.

...

Holder åpent alle røde dager

«Huset» i Greveveien har hjulpet mennesker med psykiske lidelser i snart 20 år. I julen holder man dørene åpne alle dager.

...

Tror prisene vil stige

Boligprisene vil stige med 4 til 6 prosent neste år.