Avlyste siste etappe - 11-åring utsatt for ulykke

Publisert 05.05.2012 kl 23:47 Oppdatert 05.05.2012 kl 23:51

Tips en venn på e-post:- Jeg kan bekrefte at den siste etappen har blitt avlyst. Grunnlaget for dette er en ulykke blant publikum, en fallulykke, ingen biler var involvert, sier løpsleder på Rally Sørland, Inga Tofteland, til Fædrelandsvennen.

Hendelsen skjedde under Rally Sørlandet noen få minutter etter klokka 17 lørdag ettermiddag.

- Det var en guttunge som sto på et brett i bunnen av porten. Han ble heist opp. Han ble bedt om å hoppe ned etter en meter, men gjorde det ikke. Dermed falt han ned fem til seks meter. Vi kan ikke utelukke at det ikke dreier seg om en klemulykke, sier innsatsleder Patrick Vollen ved Mandal politistasjon, til Fædrelandsvennen.

– Tilstanden til 11-åringen er stabil. Det er det eneste jeg kan si, sa vakthavende kirurg, Johanne Heggeland, ved Sørlandet sykehus Kristiansand til fvn.no klokken 22.15 lørdag kveld

Hendelsen skjedde på et lagerbygg på Jåbekk like ved løypa til Rally Sørland. Løpsledelsen besluttet å avbryte den siste etappen.

- Jeg kan bekrefte at den siste etappen har blitt avlyst. Grunnlaget for dette er en ulykke blant publikum, en fallulykke, ingen biler var involvert, sier løpsleder på Rally Sørland, Inga Tofteland, til Fædrelandsvennen.

Gutten ble fløyet med luftambulanse til Kristiansand like etter klokken 18 lørdag kveld.

På forsiden nå


...

Ny partner til Sjøparken Agnes

Agnes Utvikling satser videre med ny samarbeidspartner og lansering av nytt boligprosjekt rettet mot barnefamilier i forbindelse med Sjøparken Agnes.

...

Flere testes for kreft

Stort fokus på kreft, og spesielt føflekkreft, gjør at patologiavdelingen i år har opplevd en økning i tilsendte prøver på 15 prosent.