Publikumsfrieri: Hilde Louise Asbjørnsen og hennes dyktige band sjarmerte publikum i senk. (Foto: Ida C. Freng)

Dundrende suksess igjen

Publisert 18.12.2011 kl. 23:00 Oppdatert 19.12.2011 kl. 11:20

Tips en venn på e-post:


Bredt spekter: Kveldens konsert ble en musikalsk reise fra ra det vare og melankolske til det mer humoristiske, før ferden endte i gode, gamle julesvisker.
Storfornøyde: Søstrene Ingvild Nyquist Borgeraas (t.v) og Ann Therese Pihl Haugen er nylig hjemflyttet til Larvik begge to. De var strålende fornøyde med å ha skaffet seg billetter til lørdagens konsertopplevelse i Stavern.

Jazzklubben i Stavern følger opp høstens suksessrekke. Lørdagens konsert med Hilde Louise Asbjørnsens kvartett trakk fullt hus.

Tidlig lørdag ettermiddag ble de siste to billettene til «Jazzkabaret med julekrydder» revet bort, og det ble trangt om saligheten på kafebordene på Det Gule Galleri på kvelden.

- Jeg har spilt på alle småstedene rundt her, men dette er første gang i Stavern. Jeg skjønner jo at dette er selve kjernen, erklærte Hilde Louise Asbjørnsen fra scenen, og sjarmerte seg umiddelbart inn hos det tettpakkede publikummet.

Med den passende åpningslåten «Yellow days» ble stemningen satt for en bred kosnert, der Asbjørnsen og band gjennom to sett beveget seg fra det vare og melankolske via mer humoristiske låter og til slutt endte i kjente julesanger.

- Det er kjempemoro med denne responsen, sier leder for Jazz i Stavern Bjørn Melleby, når han ser utover det fulle lokalet. Like fornøyd er innehaver Caroline Titlestad.

- Jeg hadde mine tvil da Bjørn foreslo konsert siste helg før jul, men se på dette, stråler hun.

Les mer om:  Svenner 

På forsiden nå