«Karo» holder årets 17-mai-tale

Karoline Dyhre Breivang

Karoline Dyhre Breivang Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

LHKs Karoline Dyhre Breivang var ifølge årets leder av 17.mai-komitéen i Larvik, Hugo Skau Carlsen, et enstemming førstevalg for komiteen.

– Hun er en flott jente, og en like flott ambassadør for byen. I tillegg er det fint at vi kan ha en ung taler på denne dagen, sier Skau Carlsen, som i år er leder for 17. mai-komitéen i Larvik i sin tredje periode siden 1999.

Håndballstjernen Karoline Dyhre Breivang er inne i en svært hektisk periode med sluttspill i serien med Larvik håndballklubb og så oppkjøring til sommerens OL.

– Ikke mye tid til overs, men det er sånn det skal være. Tilbudet om å få holde 17.mai-talen i Bøkeskogen kunne jeg likevel bare ikke si nei til, sier hun.

Dyhre Breivang har bodd i Larvik siden 2005, og sier hun er larviking så god som noen.

– Jeg har blitt veldig glad i byen. Det har skjedd utrolig mye siden jeg flyttet hit, og ikke minst det vi har sett rundt Indre havn. Det var virkelig morsomt å bli spurt om å holde denne talen, sier hun.

På ettermiddagen 17. mai står hun på scenen i Bøkeskogen i bunad fra Øst-Telemark som hun fikk av sine besteforeldre til konfirmasjonen.

– Jeg er glad i 17. mai, og ikke minst å kunne feire i Larvik. I fjor var det helt fantastisk da laget vårt ble hyllet av tusenvis av mennesker etter mesterliga-seieren. Men det blir nok like stort i år. Jeg gleder meg virkelig, sier hun.

Hva talen skal inneholde, vet hun imidlertid ikke ennå.

– Håper jeg får noen timer til helgen til å begynne å se på det, sier hun.

Artikkeltags