Gå til sidens hovedinnhold

429 nye koronasmittede i Norge siste døgn – 102 færre enn for en uke siden

Det siste døgnet er det registrert 429 koronasmittede i Norge. Det er 126 færre enn dagen før og 102 færre enn samme dag i forrige uke.

I alt var det ved midnatt natt til tirsdag registrert 55.903 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

De siste sju dagene er det registrert til sammen 4.662 nye smittetilfeller i Norge. Fram til mandag er det gjennomført 3 millioner koronatester her i landet.

147 koronapasienter var mandag innlagt på sykehus. Det var fire flere enn dagen før.

Til sammen er 478 koronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

LES OGSÅ: Åtte nye smittetilfeller mandag kveld – ett av dem på sykehjem

65,1 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge siden mars.

LES OGSÅ: Kommunedirektøren har bestemt seg om koronaforskrift i Larvik: – Et svært inngripende tiltak, som kan føles ubehagelig av enkelte

85 nye koronasmittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 85 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 75 færre enn gjennomsnittet de foregående sju dagene, som var på 160 smittede per dag.

Det er 47 færre enn gjennomsnittet de foregående 14 dagene, som var på 132 smittede per dag, viser tall fra Oslo kommune.

Antall smittede siste døgn er 56 færre enn dagen før.

Samme dag i forrige uke ble det registrert 155 smittetilfeller.

Kommentarer til denne saken