Gå til sidens hovedinnhold

490 nye koronasmittede registrert i Norge siste døgn

Det var ved midnatt natt til søndag registrert 24.729 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 490 meldte tilfeller siste døgn.

Det er 82 flere tilfeller enn det som ble registrert dagen før, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

Til sammen er vel 1,8 millioner personer til nå testet for koronavirus her i landet.

I alt 96 koronapasienter innlagt på sykehus søndag. Det er fire flere enn dagen før og det høyeste antallet siden april. Elleve av pasientene får behandling med respirator. Det er like mange som lørdag.

Til sammen er 285 koronasmittede personer døde i Norge siden mars, ifølge foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19 er ikke alltid mulig å slå fast. Vel halvparten, 53 prosent, av de døde er menn og folk i 80-årene utgjør den største gruppen.

To i Larvik i helgen

Lørdag ble det registrert to nye tilfeller i Larvik, mens det ikke har kommet meldinger om nye tilfeller i kommunen søndag.

Totalt har nå 91 personer i Larvik vært smittet av viruset. Mange den siste tiden, og det er satt i verk strenge tiltak også her.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.