Gå til sidens hovedinnhold

548 nye koronasmittede registrert i Norge siste døgn - ingen nye i Larvik

Det var ved midnatt natt til tirsdag registrert 29.511 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 548 meldte tilfeller siste døgn.

Det er 16 flere enn dagen før, men 45 færre enn natt til tirsdag for en uke siden, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS). De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.005 nye smittetilfeller i Norge.

135 koronapasienter var mandag innlagt på sykehus. Det er 26 flere enn før helgen. Vel 2 millioner personer er til nå testet for koronavirus her i landet.

Til sammen er 295 koronasmittede personer døde i Norge siden mars, ifølge foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19 er ikke alltid mulig å slå fast. Vel halvparten, 53 prosent, av de døde er menn, og folk i 80-årene utgjør den største gruppen.

Les også

Ansatt ved sykehjem i Larvik smittet av koronavirus

I Larvik er det nå ikke registrert nye smittede siden lørdag. I går ble det imidlertid kjent at ett av tilfellene i helgen var en ansatt ved Grevle sykehjem i Stavern, men kommunen fortalte at den ansatte ikke hadde vært i kontakt med pasienter, og at verken ansatte eller pasienter ved sykehjemmet hadde grunn til bekymring.

Per 16. november har vi totalt 103 personer hjemmehørende i Larvik som er testet positivt på koronavirus.

16 personer er i isolasjon og 91 personer er i karantene.

Kommentarer til denne saken