Gå til sidens hovedinnhold

593 nye koronasmittede registrert siste døgn - 16 nye tilfeller i Sandefjord

Det var ved midnatt natt til tirsdag registrert 25.322 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 593 meldte tilfeller siste døgn.

Det er 103 flere tilfeller enn det som ble registrert dagen før, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

Til sammen er vel 1,8 millioner personer til nå testet for koronavirus her i landet.

I alt 97 koronapasienter var innlagt på sykehus mandag. Det er ni flere enn før helgen og det høyeste antallet siden april. Av disse får 15 behandling med respirator. Det er sju flere enn før helgen.

Til sammen er 285 koronasmittede personer døde i Norge siden mars, ifølge foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19 er ikke alltid mulig å slå fast. Vel halvparten, 53 prosent, av de døde er menn og folk i 80-årene utgjør den største gruppen.

16 nye smittetilfeller i Sandefjord - ett nytt tilfelle i Larvik

Det er mandag kveld påvist 16 nye smittetilfeller i Sandefjord. Seks av disse er skoleelever.

– I tillegg har ti nye voksne personer testet positivt for covid-19, noen nærkontakter, andre med ukjent smittekilde, sier kommunikasjonsrådgiver Eivinn Ueland i Sandefjord kommune til Sandefjords Blad.

Totalt er 121 innbyggere er registrert smittet av koronavirus i Sandefjord siden pandemien begynte. 44 av disse har blitt smittet siden forrige mandag.

I Larvik ble det tirsdag morgen meldt om ett nytt smittetilfelle i Larvik

Kommentarer til denne saken