Vi kan begynne med det som skjedde rett etter midnatt ved et utested i Larvik. Dit måtte både politi og ambulanse rykke ut.

– Det var en aggressiv gjest som hadde skadet seg selv da han falt på glass og kuttet armen sin. Vekterne hadde grei kontroll på ham, men ambulansen tok vedkommende med til legevakta, forteller operasjonsleder Tommy Eriksen.

– Vi får håpe det gikk bra med han, men mannen, som er i 20-årene og fra Porsgrunn, vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse, opplyser han.

Stakk av fra politiet

Rundt 01.15 hadde politiet fått melding om bråk på en adresse på Torstrand. Da de kom frem til stedet, viste det seg å være ganske mye leven hos den utenlandske familien.

– Det var bar overkropp og rus blant flere, og det var en mann og en kvinne med en relasjon til hverandre som hadde røket uklar. De ble gitt et pålegg om å forlate stedet, og vi fikk således skilt dem, forteller Eriksen.

Et par timer senere, litt etter klokken 03 i natt, stoppet politiet en mann i 20-årene fra larviksdistriktet på elsparkesykkel. Han ble bedt om å blåse for en alkoholtest.

– Da hoppet han på sparkesykkelen og stakk av. Vi anslår at denne sparkesykkelen kan komme opp i en hastighet på 70 km/t og ønsker beslag i denne, opplyser operasjonslederen.

– Mannen vil bli anmeldt for forholdet. Vi kjenner identiteten til vedkommende, så det er bare et spørsmål om tid før han vil bli konfrontert med hendelsen, selv om han stakk av i natt.