Gå til sidens hovedinnhold

Alle er utsatt

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hei jeg heter Dursun og jobber i matbutikk. Jeg vil gjerne dele dette innlegget for å gi en liten stemme til alle oss som jobber i matbutikk i disse vanskelige tider og er mer utsatt enn alle. I disse dager er det svært vanskelig å jobbe i matbutikk og å føle seg trygg mens vil jobber. Vi har alltid bortskjemte kunder og jeg vil gjerne at du skal forstå at kunden har ikke alltid rett. Forstå meg hvis jeg ber deg holde avstand, jeg er ingen hylle, jeg er en person som deg, bare mer utsatt da det kommer inn 300 andre som deg. Forstå meg hvis jeg forteller deg at det er utsolgt for "gul boks", men vi har "blå boks", og nei jeg skal ikke inn på lageret å se for vi vet hva vi har inn i butikken. Forstå meg hvis jeg ber deg om å ikke underholde deg selv ved å ta på alle varer hvis du ikke har tenkt å kjøpe de, 300 andre tar på samme vare da er alle utsatt!! Jeg ber bare om Sunn fornuft. Forstå meg hvis jeg ber deg vasker hender så snart du går inn før du tar på alt, og nei jeg sier ikke at du er syk, men jeg vet bare ikke hva du rørte før du kom inn. Å komme til kassen betyr ikke at du er ferdig, forstå når jeg ber om 1 meters avstand. Husk du utsetter deg selv og alle rundt deg. Forstå nå jeg ber om kort og ikke kontant og nei vi tror ikke akkurat du er syk, men alle er utsatt nå. Forstå at noen dager er ikke alle varer på plass fra 7 på morgen, dere gir verken avstand eller tid til å gjøre vår jobb på best mulig måte. Forstå oss vi gjør vår jobb så godt vi kan.forstå meg... Fordi Jeg Er Utsatt, og har en familie som venter meg hjemme.Hvis jeg blir syk passer du på mine barn?? ALENEMOR MED 2!!
Vi kan ikke gjøre mer enn det vi gjør og setter pris på at folk holder avstand, handler det de trenger, oppmuntrer til å handle alene og ikke hele familien,holde barna mest mulig ut av matbutikken. Dette er ikke ferie.
FORSTÅ MEG
JEG ER UTSATT

Kommentarer til denne saken