Det er ikke alle som kan ha hjemmekontor. Og ære være alle yrkesaktive som møter opp på arbeidsplassen og gjør en viktig jobb i disse tider!

Vi vet at mange har en mening om oss som journalister, og selv om mange mener vi er sleipe og griske som ikke gir bort alt innholdet vårt gratis i disse tider, så har vi også fantastiske lesere som tipser oss, stiller opp på saker, sender oss bilder fra sin hverdag og ikke minst gir oss tilbakemeldinger på saker vi skriver. Takk for det, fortsett med det!

ØPs journalister jobber nå primært fra hjemmekontor, og vi er spredt ganske vidt rundt om i kommunen. Vi har retningslinjer for hvordan vi skal forholde oss til andre mennesker i disse virus-tider og gjør så godt vi kan for å lage interessante saker til dere lesere. Men vi trenger flere innspill! Fortsett å tipse oss, sende oss meldinger og ta kontakt om det er noe dere lurer på.

Og hvordan ser det ut der du jobber? Send oss et bilde fra din hverdag! Hjemmekontor, hjemmeskole, kreative fritidsaktiviteter i hjemmet eller bare en selfie kanskje? Vi lager gjerne en bildeserie – vi trenger å se folk, selv om vi skal holde litt avstand!

Del med oss!

Legg inn bilde i kommentarfeltet på Facebook, del det med oss på #opnett på instagram eller send det på mail til oss: [email protected]

Bildeserie

Bilder fra leserne