Gå til sidens hovedinnhold

Anleggsveien Vestmarkaveien – åpent brev til Larvik kommune

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hva er målet med denne sterkt trafikkerte hovedveien til Hagalia syd og Vestmarka, både kort- og langsiktig?

I dag minner denne veien like mye om en krøttersti eller anleggsvei, myntet på større anleggsmaskiner, tyngre lastebiler og traktorer – spesielt ned mot rundkjøringen ved Nordbyen. I tillegg går jo bussen regelmessig her, uten at den kan sies å være hovedsynderen for veislitasjen. Og spesielt under og etter betydelig regnvær åpner det seg opp svære hull like før rundkjøringen, som man nærmest må kjøre over i gang-tempo for å kunne unngå alvorlige skader på bilen. Har også observert at vei-sløyfen inne på utbyggerfeltet Torstvet nylig er blitt asfaltert, og da tillater jeg meg å spørre om både kommunens og/eller entreprenørens generelle kompetanse på området vei og framkommelighet.

Når man dessuten vet at denne veistrekningen er svært belastet ift. trafikken til og fra Fagerli skole og barnehage, sier det vel seg selv at noe bør gjøres straks.

Vil det skje utbedringer umiddelbart eller om 1–3 md. – eller kanskje ikke før hele Torstvet-feltet er ferdig utbygget? Så nok en gang – Hva er planen?

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.