Børud dro til med «I Love You More Than You’ll Ever Know» av Blood, Sweat & Tears, og den satt som et skudd.

– Utrolig kult låtvalg, hvor vi hører stemmen din. Du klarer å balansere fint og spiller veldig bra gitar, sa ekspertdommer Heidi Solheim.

– Hadde jeg vært dama di nå hadde jeg bare sagt JA! sa dommer Thomas Felberg, men låta hadde Børud allerede dedikert sangen til kona.

- jeg synes det var et par som utmerket seg, men det var en som sang om kjærlighet på en vond måte. Ole! sa Mona B. Riise da hun måtte velge sin favoritt-prestasjon.

Også Felberg valgte seg Ole som sin favoritt, mens Solheim delte førsteplassen mellom Børud og Ella Marie Hætta Isaksen.

Det begynner etter hvert å bli ganske mange som anmelder konkurranse, og to avis-anmelder kåret Børuds blues til kveldens beste lørdag.

– Nok et fint bluesinnslag i kveldens Stjernekamp. Kveldens beste! Ole Børud er på hjemmebane med sjangeren. Både sang og gitarspill sitter ei kule. Dette er blues og innlevelsen er nydelig, skriver NRK P3s anmelder i sin anmeldelse, og deler ut kveldens eneste sekser på terningen.

VG følger opp med å gi Børud en femmer:

«Heldig for de andre at han ikke var først», skriver VGs anmelder:

– Dette var kveldens desidert blåeste punkt. Selvsagt er det blues. Seig, lidenskapelig blues på grensen til soul. Når Børud trekker inn både gitaren og kona i dette blir det virkelig grinende mørkeblått - han spiller til og med soloen selv. Intenst og blåmelankolsk på vegne av kjærligheten, i starten hakket for grei, men når det begynner å nærme seg avrundingen frigjør han seg ikke bare fra skyggen av Gary Moore sin versjon, men gjør et helt fantastisk, velrettet og sjelevrengende skrik.

Dagbladets anmelder er ikke like imponert og triller bare en firer:

«Ole har det med å legge det meste han har på lager i sine fremførelser. De fleste gangene går det uhyre bra. Noen ganger går det bare ganske bra. I kveld er en slik kveld. Det virker som han vil litt for mye, noe som gjør at fremførelsen fremstår som litt oppjaget. Men det er vanskelig å krangle med sangprestasjonen - han synger jo fantastisk bra».

Heine Totland ble stemt ut av konkurransen.