Terningkast 5: Fengende fortsettelse

Artikkelen er over 9 år gammel
DEL

Arne-Johan Rauan aka Bellman går med sitt nye album «The Curse» et skritt videre. Mer fengende men likevel med Bellmans varemerke, melankolien ivaretatt

Larvikingen Arne-Johan Rauan leverer igjen en plate, med utsøkt drømmepop, ikledd en særegen stemme med sterk karakter. Fortsettelsen i Bellmans musikalske univers virker utsøkt gjennomarbeidet og med fin balanse fra låt til låt. Her kommer heldigvis litt mer fengende poplåter etter de mer nedtonede sangene. Kanskje blir det hele litt for snilt og litt for drømmende melankoli, men det er en fryd å lytte seg gjennom, selv om man ikke får noen låt som setter seg skikkelig fast i øregangen.

Bellman mangler ennå låten med hitpotensial, låten som setter seg fast hos det lyttende publikum og løfter artisten, det lille ekstra, ut av mengden dyktige singer/songwritere.

Låten «Olivia» er det naturlige førstesingelvalget fra denne platen. Singelpotensial har også låtene «85/40» og «Inside». Begge gir den lille ekstra godfølelsen som gjør at man gjerne hører mer av artisten.Igjen en plate å anbefale fra Bellman. Spekket med behagelige harmonier, nydelig tekster kledd i lett drømmende pop, er dette en fengende fortsettelse på Arne- Johan Rauans musikalske prosjekt.

En fortsettelse i riktig retning, som kanskje neste gang tar oss helt til topps.

Artikkeltags