Sommerlett pusterom på bryggekanten

Artikkelen er over 10 år gammel

En florlett og gjennomført sommerflørt man bare må bli glad i.

DEL

Den nye forestillingen på Scene Fangst er langt fra pretensiøs og langt fra gapskrattende morsom eller musikalsk overdådig. I stedet en florlett og gjennomført sommerflørt man bare må bli glad i.

Bjørn Melleby serverer denne sommeren nisjeforestillinger på Staverns minste scene, og forsøker å bryne seg mot erfarne arrangører med høyt profilerte artister på scenekanten. I går hadde forestillingen «Vi har fått et nytt liv» med vokalensemblet Stilett premiere, og dermed ble sommerens høydepunkt i det intime lokalet presentert.

Jentene i Stilett presenterer en sjarmerende, velregissert og usedvanlig nær forestilling som de tidligere har hatt stor suksess med på Caféteateret i Oslo. En forestilling uten noe rød tråd, og der det fokuseres på hverdagsligheter og kvinneligheter, vennskap og kjærlighet. Treffende og morsom, men mest vakker og et avslappende pusterom i en stri sommerferietid.

Johanne Hagen, Liv Anna Hagen, Karin Kilden, Anna Karin Lindgren, Anne Marte Slinning, Hege Eide Vik, Sara Scheen Otnes synger virkelig flott i gode melodier og med gode tekster. Det meste produsert av Hanne T. Asheim. Men enda mer sjarmerer og stråler de, og oppnår en nær publikumskontakt fra første stund med en usedvanlig smittende utstråling.

Det hele rammet inn av glimrende musikalsk ledsagelse fra Thomas Knudsen på piano og Thomas Knuzen på slagverk, og med havnebassenget i Stavern som fantastisk bakgrunnskulisse. Forestillingen på Scene Fangst skal gå gjennom 11 kvelder i sommer, og er kan absolutt anbefales den som ønsker en trivelig musikalsk sommerkveld på bryggekanten.

Artikkeltags