Terningkast 4: Strålende vakkert fra lokale sangere

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Med dyktige solister og musikere i front er det en nydelig juleplate koret Black & Lekker fra Larvik nå lanserer. En plate som trygt kan anbefales som kos i adventstiden.

DEL

10 julemelodier fra «Jingle bells» til «When you wish upon a star» presenteres med innsikt og sanglede på platen, og ikke minst gjør altså solistene en glitrende innsats som preger innspillingene. Mariann Lund Kristensen i jazzet stil iblant annet «Count your blessings instead of sheep», og så korets stjerner på rekke og rad i de melankolske låtene platen består av.

Hele tiden i et svært godt samarbeid med de dyktige sangerne i koret.

Koret synger på platen svært homogent og klart, og klarer å følge opp med et nydelig uttrykk i musikken. Koret, som etter hvert har fått en anselig størrelse på rundt 25 sangere, har et svært vakkert uttrykk og på denne platen synger de godt, både musikalsk og teknisk.

Sammen med gode solister gjør også dyktige musikere platen til et svært hørverdig produkt, og dirigent og produsent Mona Skatteboe har sammen med medprodusent Lars Petter Kristiansen laget et produkt som står seg imponerende bra til å være laget med lokale amatører.

Liker du julemusikk og vil ha et knippe avslappende og nedstressende låter å lytte til, er dette en plate vi trygt kan anbefale.

Artikkeltags