Vestfold idrettskrets har nominert disse seks til den gjeve prisen:

Øyvind Grette, Teie Håndballklubb

Begrunnelse: Bruker all sin fritid på håndballen. Jobber ustanselig for Teie Håndballklubb, men stiller også opp og tar oppgaver for Nøtterøy Håndball. «Bor» i hallen. Alltid positiv og sier alltid ja. Han har vært trener i over 25 år. Sto sommeren 2019 og trykte nye drakter til hele Teie HK – 250 timer.

Harald Weseth Hof Idrettslag

Begrunnelse: Har et stort engasjement for Hof idrettslag og sier stort sett alltid ja når han blir spurt. Han fyller så mange roller at det vil merkes i Hof idrettslag den dagen han ikke har lyst, ork eller helse til å fortsette. Han startet sin karriere i Hof idrettslag som hopper, ble bl.a. kretsmester klasse 14 år 1963. Hoppkarrieren varte frem til 1988, da han la hoppskiene på hytta pga. en ulykke hvor han måtte amputere venstre ben under kneet. Han har hatt tillitsverv i Hof idrettslag i 46 år, og ble i 2005 utnevnt til æresmedlem.

Solveig Kjøraas, Horten Turnforening

Begrunnelse: Har drevet med turn siden hun var barn. Hun har vært instruktør siden hun var 16 år. Hun har hatt en rekke verv. Hun er pr i dag formann og økonomiansvarlig i turnforeningen. Hun har også sittet i styret i NGTF og i Vestfold Idrettskrets. Hun har mange kurs og har vært kursholder. Hun er trener for 4 partier med voksne.

Anne-Lise Saga, Kjose Idrettslag

Begrunnelse: Hun har i en årrekke vært en viktig drivkraft i mange ulike funksjoner. Anne Lise er Kjoses idrettsnestor, og er en gjennomgående «positivist». En ildsjel i nærmest all virksomhet i Kjose IL gjennom mange år: Ski, orientering, løp og ritt, samt ansvarlig for UT.no i Larvik og Omegns Turistforening.

Gunnar Hansen, IL Runar

Begrunnelse: Har vært trener i over 40 år i klubben. Har stilt opp opptil 5-6 ganger i uken året rundt. Han har stilt krav til seg selv og til utøverne. Dette har resultert i at han har fått frem en rekke toppløpere og norgesmestere. På bakgrunn av hans innsats og engasjement ble han æresmedlem av IL Runar i året 2009. De siste årene har han, som nå er 79 år, arbeidet med parautøvere.


Fred Skarsteen, Vear IF

Begrunnelse: Uvurderlig for Vear Idrettsforening. Han har flere verv nå som blant annet kasserer og medlemsansvarlig og deltar aktivt i prosjektet «Utvikling av Vear IF» med ny idrettspark. Han har lang fartstid i klubben, det første skriftlige materialet vi har funnet er at han begynte som revisor for 34 år siden. I Hovedstyret ble han leder i klubben i 1990-1993. Han har vært pådriver og en svært viktig person for å få gjennomført svært mange prosjekter.

Trykk her for å stemme på din favoritt.

Fristen for å avgi din stemme er 28. oktober.

Prisen deles ut på på Vestfold idrettsgala som arrangeres på Oslofjord Convention Center den 2. november.

Ifjor var det Henrik «Henken» Møyland fra Nøtterøy Håndball som vant ildsjel-prisen.

LES OGSÅ: Henken ble årets ildsjel, Borch vant to