Annerledes By-dager

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Annerledes By-dager i Larvik, der skal jeg delta og vise min støtte!

Jeg er nok av den gammeldagse sorten: Se, føle, lukte evtl. prøve er en vesentlig del av selve kjøpeopplevelsen for meg.

Jeg er nok av den utålmodige sorten: Når jeg har bestemt meg å gå til anskaffelse av noe, vil jeg ha det fort! Ikke om 3 - 5 virkedager. Ikke med sporingsnummer og innlogging via app. Og hvis produktet har en feil, vil jeg se selgeren inn i hvitøyet og face to face fortelle hvor misfornøyd jeg er.

Jeg er nok av den dramatiske sorten og.

Jeg er nok av den pratesyke sorten som syns at det er morsomt å slå av en prat med kassadama eller betjeningen. Her har jeg fått en del latter, påfyll av spennende interessante og høyst overflødige men fornøyelige informasjoner.

Men mest av alt er jeg av den egoistiske sorten: Jeg vil ha tilbud, liv, røre, utvalg, opplevelser i min omgivelse. Jeg vil beholde et levende, myldrende, skiftende, utfordrende nærmiljø. For det er en del av min kulturarv og mitt levesett.

Men akkurat nå undres jeg: Er dette nok støtte i en tid med pågående restriksjoner og etterdønninger av tidligere restriksjoner som gjør at den sliter med å holde hodet over vann?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.