Velkommen til Byggmagasinet i Larvik

DEL

Byggmagasinet i Larvik presenterer et lite spekter av den utrolige bredden som finnes innenfor byggebransjen i fylket. Bygg- og anleggsnæringen er Norges nest største næring, målt i verdiskapning. Bare oljen er større.

På de neste sidene vil ulike firmaer presentere seg, sine særegenheter og noe av det store utvalget av tjenester de tilbyr. Dette er solide firmaer med lokal forankring, og som er stolte av å bidra til oppbyggingen av Larvik og omegn.

I år er det hundre år siden bestefaren til Jørn Vetle Nilsen og Rolf Bjarne Linnerud startet et lite blikkenslagerverksted i Nansetgata. I perioder har det vært fire generasjoner i arbeid i Herman Nilsen og Sønner, som i alle år har vært kjent for én ting – blikk for gode løsninger.

Pusse opp? Ta turen innom Carlsen Fritzøe Larvik for en hyggelig byggeprat. Da får du gode råd om hva du bør tenke på – eller tips om en dyktig håndverker som kan gjøre jobben for deg.

Allerede i 1910 koblet Sønnico seg på elektromarkedet. I over 100 år har de vært en bidragsyter og leverandør av elektroløsninger til små og store kunder. Selskapet sørger for kvalitet til sine kunder så vel som hos sine medarbeidere.

I 15 år har ekteparet Brøndbo kokkelert på kjøkkenet. I sin nye butikk har de alt du trenger og litt til. Drømmekjøkkenet Larvik gir deg hverdagsglede i husets hjerte - som nettopp er kjøkkenet!

Det er delte meninger om det er bra å være gift med jobben. For ekteparet Jørn Sandberg og Bente Marie Numme passer det derimot helt utmerket. Han er byggmester, hun er arkitekt. Sammen utfyller de hverandre perfekt når de skal oppfylle andre sine husdrømmer.

For bedre livskvalitet er bolig og bomiljø viktig. Et fungerende borettslag og boligkvalitet er med på å forbedre hverdagen og helsen. I 73 år har Larvik Boligbyggelag, også kjent som LABO på folkemunne, skapt boliger du virkelig trives i.

Vekos AS startet med å levere høytrykk vanntåke slokkeanlegg til det maritime. Noen år senere gikk de i land, og sørger nå for brennsikkerhetstiltak i bygninger over hele landet. Selskapet leverer både stasjonære høytrykk vanntåke slokkeanlegg og mobile høytrykk vanntåke slokkeanlegg.

Helge Klyve AS har alltid livnært seg med å bygge ut Larvik. De er stolte av å bidra til den lokale utviklingen. Nå er de i full gang med å bygge ut Larviks beste tomt: Sanden Brygge.

Ivar Berg er ikke bare kjent for sin lange og brede erfaring innen rørleggerfaget. Han er også Larviks svar på Reodor Felgen. I 1994 startet han Bergs Rør og Byggservice. I år feirer Ivar 50 år som rørlegger!

Firmanavnet sier vel egentlig alt. Som spesialister på portløsninger vet de også hva det vil si å yte god kundeservice. Port-Service Øst AS har funnet nøkkelen til suksess!

Hver årstid har sin sjarm. Uansett om det handler om å fjerne snøen i hagen eller gjøre den klar til sommeren kan Hagemaskiner Larvik hjelpe deg med alt du trenger for å holde hagen i stand – vinter og sommer.

Felles for alle bedriftene er at de er opptatt av det lokale, service og stolte av faget sitt. De bistår deg i prosessen og kommer gjerne med gode råd og tips som gir den beste løsning – uansett om prosjektet er lite eller stort.

Vi håper du får glede av magasinet og at du vil støtte opp om det lokale næringslivet!

Katharina Wiig, innholdsskribent, Amedia SMB


Artikkeltags