(Sandefjords Blad)

Apetor har blitt rikskjendis med videoer hvor han skjærer hull i isen med motorsag, bader og går på skøyter. Og så har han alltid med en flaske vodka eller tre.

– Nesten alle videoene er med skøyter og bading. Jeg legger de ut både vår, sommer og høst. I høst fikk jeg en del kjeft for en video som var uten bading. Da var seerne skuffet over at jeg ikke badet, sier den hardbarka isbaderen.

Videoene legger han ut på YouTube, og her har han etter hvert bygget seg opp en stor fanbase. For ett år siden hadde Apetors videoer blitt sett av over 16 millioner mennesker verden over.

Og nå er han altså i gang igjen. Fredag ettermiddag skøytet han rundt på isen ved Kilen, og avsluttet seansen med et forfriskende bad.

– Det er veldig kaldt å bade når det er is på vannet. Det er synd at det er snø på isen, da er det ikke så fine skøyteforhold, sier han.

Planene framover er allerede klare:

– Jeg har som mål å øke frekvensen. Det har blitt litt for få videoer de tidligere årene. Jeg håper å øke antallet nå og lage flere videoer framover, sier Apetor, som tror videoene hans har blitt en suksess fordi de skiller seg litt ut fra mye annet.