Utviser 17 ukrainere som jobbet på tivoliet

FRAKTET BORT: Her blir 13 av ukrainerne fraktet bort fra Messeområdet etter at de fikk hentet sine personlige eiendeler før transporten til Trandum.

FRAKTET BORT: Her blir 13 av ukrainerne fraktet bort fra Messeområdet etter at de fikk hentet sine personlige eiendeler før transporten til Trandum. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

UDI har i dag vedtatt at samtlige av de pågrepne ukrainerne utvises fra Norge.

DEL

(Tønsbergs Blad) Dette melder A-krimsenteret i Tønsberg i en pressemelding mandag ettermiddag. Fredag 7. september gjennomførte A-krimsenteret en kontroll på tivoliet på messeområdet i Tønsberg.

Her ble det ifølge pressemeldingen avdekket at en rekke ukrainske arbeidstakere trolig manglet tillatelse til å arbeide i Norge.

En ukrainsk statsborger til stede på tivoliet ble pågrepet og siden utvist og uttransportert. I løpet av uken ble ytterligere to ukrainske statsborgere pågrepet, utvist og uttransportert.

LES OGSÅ: Tivoli-eier etter utvisningen av 12 ansatte: – Vi hadde alle nødvendige tillatelser (+)

Lørdag 15. september ble ytterligere 14 ukrainske statsborgere varslet om utvisning. De ble pågrepet og transportert til Tandum.

Mandag har Utlendingsdirektoratet (UDI) fattet vedtak om at samtlige skal utvises. De vil bli uttransportert fra landet.

Artikkelen oppdateres.

Artikkeltags