Harald fra Larvik har fått toppjobb i den nye fylkeskommunen

TOPPJOBB: Harald Haave, som er bosatt i Larvik, er klar for nye utfordringer som kommunikasjonsleder i den nye fylkeskommunen. (Pressefoto)

TOPPJOBB: Harald Haave, som er bosatt i Larvik, er klar for nye utfordringer som kommunikasjonsleder i den nye fylkeskommunen. (Pressefoto)

Harald Haave blir ny kommunikasjonsleder i Vestfold og Telemark fylkeskommune.

DEL

Harald Haave er ansatt som ny kommunikasjonsleder i Vestfold og Telemark fylkeskommune. Haave er bosatt i Larvik, det melder fylkeskommunen i en pressemelding.

Haave har bred og lang erfaring som journalist, sjefredaktør og kommunikasjonssjef, og vil begynne i den nye stillingen den 2. mars.

– Noe av det viktigste i en sammenslåingsprosess er å kommunisere på en troverdig måte med alle innbyggere. Min jobb blir å sørge for at fylkeskommunen fortsetter å ivareta innbyggernes behov for nødvendig informasjon innenfor blant annet kultur, kompetanse, folkehelse, integrering, næringsutvikling og ikke minst samferdsel, sier Harald Haave, påtroppende kommunikasjonsleder i Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Han håper å bidra til at fylkeskommunen kan styrke sin samfunnsutviklerrolle og legitimitet i samspill med kommunene, næringsliv, frivilligheten og høyere utdanningsinstitusjoner.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på denne spennende oppgaven, fortsetter han.

Haave har jobbet som reporter i NTB, i tillegg til at han var reporter og avdelingsleder i Dagbladet, før han en periode jobbet som informasjonssjef i noen år. Deretter fulgte noen år i Aller, hvor han først var assisterende sjefredaktør, før han ble sjefredaktør. De siste årene har han jobbet som kommunikasjonsrådgiver i selskapet Prguru.

– Med de ambisjonene vi har for den nye fylkeskommunen, er vi avhengig av en sterk og aktiv kommunikasjonsenhet for å lykkes. Med sin solide medieerfaring og lederbakgrunn, vil Haave bli en sentral rådgiver for ledelsen i fylkeskommunen. Han blir også en tydelig pådriver i kommunikasjonsarbeidet som styrker og kompletterer kompetansen i kommunikasjonsseksjonen på en god måte. Vi gleder oss veldig til han kommer, sier utviklingsleder Hege Glenna.

Artikkeltags