Gå til sidens hovedinnhold

Ari Behn tilbake med pop-up i stavernpåsken

Artikkelen er over 2 år gammel

Pop-up-utstillinger med Ari Behn, Mikael Persbrandt og andre skjer rett som det er i Larvik. De har vært i Stavern, på Bølgen, i Sigurds gate og er nå tilbake i Stavern midt i påskeutstillingen.

– Vi har en pop-up-utstilling med Mikael Persbrandt, Ari Behn og Espen Eiborg, på Hotell Wassilioff, som åpner skjærtorsdag og holder åpent til 2. påskedag, melder kunstformidler Einar A. Lund.

Det har skjedd en del for disse kunstnerne det siste halvåret.

– Ari, Mikael og Espen har nylig stilt ut i LA, på Gallery Gabba, et galleri som ble kåret til Californias beste galleri i 2017 av LA Weekly. Innehaver Jason Ostro ble også valgt ut som en av de åtte viktigste kuratorene i California i 2015, forteller han.

LES OGSÅ: Ari Behn, Mikael Persbrandt og Val Kilmer stiller ut i Stavern

Reisen til LA ble behørig dokumentert.

– Vi hadde med oss et filmteam fra TV 2, som lager en dokumentar om de tre kunstnerne, og som skal følge dem videre til utstilling i Madrid og andre byer. Åpningen i LA gikk svært bra, med svært mange besøkende, og Ari solgte over all forventning, med blant annet et verk til en amerikansk samler og galleriets beste kunde, Kip Houston.

Jason Ostro og kurator Elena Jacobson var svært begeistret for tilbakemeldingene fra de besøkende.

– Når det gjelder Espen, malte han for noen måneder siden fotballspilleren Luka Modric, stjernespiller på Real Madrid, en spiller som ble kåret til VMs beste i 2018. Utstillingen i Madrid vil være i samarbeid med sponsorer for Real Madrid. Det er også kommet forslag om at han skal male flere spillere på Real Madrid laget, avslutter Lund.

LES OGSÅ: Ari Behn tilbake med kunst i Larvik, og han har med seg en fotballnyhet


Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.