Gå til sidens hovedinnhold

Arrogante politikere?

Artikkelen er over 2 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Van Gasteren. Jeg har lest ditt innlegg om stasjonsplassering i ØP i dag, og er ikke uenige dine forslag, men jeg må be deg følge litt bedre med hva som blir sagt og foreslått i møter og diverse medier.

Larvik Frp har gjentatte ganger de siste tre år foreslått å utrede andre alternativer nord eller øst for Larvik by – det vil si Bommestad – Elveveien eller Alfred Andersen tomta, senest i kommunestyret i januar, men blitt nedstemt av de andre partiene hver gang.

Da blir det temmelig urettferdig å bli beskyldt for å være arrogant og ikke lytte til folket, men bare lytte til Bane NOR som du skriver.

Frp har forstått hvor totalt absurd det vil være å plassere en stasjon i Kongegata og rasere halve byen for å tekkes Bane NOR og noen selvopptatte politikere som bare tenker på Larvik by uten å levne de 35000 som bor utenfor byen en eneste tanke.

Indre havn er heller ingen god og fremtidsrettet løsning som kan aksepteres, men jeg styggelig redd for at det kan ende der dessverre – katastrofe.

Frp kommer ikke til å støtte verken Kongegata eller Indre havn, men bruke alle krefter på å få utreda en plassering på Elveveien – det er fortsatt håp dersom mange nok av befolkningen ønsker det, men da må engasjementet bli mye sterkere og samordnet.

Så Van Gasteren det er ikke alle politikere som er arrogante og ikke lytter som du skriver.

Jeg vil derfor invitere deg til å støtte opp om FrPs kamp for alternativ stasjonsplassering til beste for HELE Larviks befolkning.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.