Gå til sidens hovedinnhold

Død kvinne funnet i vannet

Artikkelen er over 4 år gammel

LANGESUND: Ved 18.00-tiden ble en kvinne som lå livløs under vann tatt opp fra vannet. Personen ble funnet ved bryggene rett ved siden av fiskemottaket på Stoa i Langesund.

Ved hjelp av dykkere fra Røde Kors ble en person tatt opp av vannet. Personen ble pakket inn i presenning i vannet før vedkommende ble tatt opp og fraktet på land.

Den eneste personen som er savnet i Bamble er den 25 år gamle Renate Moen som har vært savnet siden fredag. Funnstedet i sjøen var bare noen hundre meter fra der festen ble arrangert fredag kveld.

Borte fra fest

Renate Moen ble meldt savnet etter at hun ble bare borte fra en fest fredag kveld. Mens venner startet søk og leting allerede lørdag venner gikk politiet ut med etterlysning og savnetmelding søndag. Mandag har etter hvert store mannskaper lett i Langesund etter den 25 år gamle jenta.

Obduksjon

Personen som ble funnet i vannet blir nå sendt videre for identifikasjon og obduksjon. Dette for å fastslå hvem personen er og dødsårsak.

Politiadvokat Kjetil Langback sier at funnet ble gjort ved 17.30-tiden av Røde Kors

– Nå er vi over i en ny fase i saken og må nå få avklart om det er den savnede som er funnet, årsaken til at personen er funnet der og dødsårsaken, sier Langback.

Langback forteller at de nå jobber med å varsle pårørende, men ber også om at vitner melder seg som kan ha sett noe i området fra der festen ble holdt i Baneveien og ned til bryggene i Stoa.

Leteaksjon avsluttet

Som en følge av funnet av kvinnen er leteaksjonen som har vært etter Renate Moen nå avsluttet. Hennes pårørende er også varslet om funnet.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.