Gå til sidens hovedinnhold

– Søket fortsetter med uforminsket styrke

Artikkelen er over 4 år gammel

BAMBLE: Leteaksjonen etter Renate Moen (25) fortsetter for fullt utover kvelden. – Vi er interessert i alle mulige observasjoner, helt fra 22-23-tida fredag kveld og fram til lørdag morgen, sier lensmann Sverre Walle i Bamble.

Hun ble sist sett da hun forlot en fest i Baneveien i Langesund ved midnattstider fredag. Men lensmann Sverre Walle sier at de er interessert i mulige observasjoner i et større tidsrom, hvis noen mener de kan ha sett den savnede.

Rundspørring

– Vi er veldig interessert i observasjoner for å kunne begrense søket mest mulig. Vi er interessert i observasjoner både fra 22-23-tida fredag kveld og helt fram til lørdag morgen, både i Langesund, Stathelle og Heistad, sier Walle.

LES OGSÅ: Venninnen til Renate: - Hun ble bare borte (+)

I løpet av mandagen startet politiet også med ei rundspørring i Baneveien, for å undersøke om noen av beboerne i området kan ha informasjon i saken.

– Fortsetter med uforminsket styrke

Politiet vil vite om noen kan ha sett den savnede kvinnen langs veien den aktuelle kvelden og natta. Den savnede Renate Moen (25) forlot festen uten yttertøy, og mobilen hennes lå også igjen i leiligheten hvor hun hadde vært på fest.

LES OGSÅ: Utelukker ikke at det har skjedd noe kriminelt

Mandag ettermiddag sier lensmann Sverre Walle at både søket og etterforskninga av saken fortsetter med uforminsket styrke.

– Vi har full styrke på søket og etterforskninga utover hele kvelden, sier Walle.

Store styrker ute og leter

Politiet, Telemark Røde Kors Hjelpekorps, Sivilforsvaret og Norske redningshunder og Politiets helikoptertjeneste er med på søket. I tillegg deltar også familie og venner av den savnede i letearbeidet.

LES OGSÅ: Fortsetter søket etter savnet kvinne

– Det er nok en 40–50 personer i sving nå. Vi søker i hver eneste gate i Langesund, sier Walle til TA ved 17.30-tida mandag kveld.

I tillegg gjøres det søk fra lufta med politihelikopteret og Røde Kors gjør overflatesøk i vannet.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.