– Amfi har som mål å være hjertet i lokalsamfunnet, og ved å dele ut en pris for å gjøre stas på ildsjelene i nærområdet, synes vi dette er et godt bidrag, forteller Stine Tvedt, senterleder for Amfi.

I år er det aller første gang prisen blir delt ut. Prisen er oppkalt etter Amfelia og Oskar, maskot-duoen for Amfi-kjeden, som ofte dukker opp og sprer glede blant barn og voksne.

Målet med prisen er å gjøre stas på et lag eller organisasjon som legger inn en stor innsats for barna.

Lokalbefolkningen avgjør

Nominasjon og avstemming har foregått gjennom Amfisenterets facebookside, der folk i løpet av to uker har kunnet stemme fram sine beste kandidater: korps, idrett, fritidsklubb eller noe helt annet. En jury bestående av markedsrådet på Amfi har nå valgt fem verdige kandidater blant de nominerte.

De fem som ble valgt ut er Nanset Skolekorps, Hjelperingen, Larvik Røde Kors, Larvik Ski og Larvik Judoklubb.

Nå er det opp til lokalbefolkningen å stemme fram sin favoritt blant topp fem, enten på Facebook eller i form av stemmesedler inne på senteret. Muligheten for å stemme er fram til fredag 21. september kl. 12.00.

Mye som skjer

Vinneren får heder og ære – og en gavesjekk på 5.000 kroner. Prisen vil bli delt ut i forbindelse med Barnas Dager-kampanjen, lørdag 22. september.

I tillegg vil det bli trukket ut en vinner av et gavekort på 300 kroner blant dem som har vært med å stemme.

– Det er mye som kommer til å skje på Barnas Dager. Det vil bli rebusløp, aktiviteter og ansiktsmaling. Nå skal vi også arrangere skattejakt med gjemte skatter.

– Derfor håper vi på et stort engasjement rundt prisutdelingen, for å gjøre stas på dem som ofte bryr seg mest om andre, sier Tvedt.