Emilie, Synne og Amalie: – Tenk om det hadde vært barn i barnehagen

Emilie Svendsen, Amalie Mariell Berg Rugsveen og Synne Furuheim var på besøk i sin gamle barnehage i Tjølling lørdag. Da fant de svære trær som hang inn mot barnehagen.

Emilie Svendsen, Amalie Mariell Berg Rugsveen og Synne Furuheim var på besøk i sin gamle barnehage i Tjølling lørdag. Da fant de svære trær som hang inn mot barnehagen.

Artikkelen er over 1 år gammel

Vinden herjet ikke bare i Stavern natt til lørdag. I Tjølling barnehage henger trærne nå i andre trær. Skummelt synes barna.

DEL

iFokus Tjølling barnehage har et uteområde med skog og terreng innenfor gjerdet og porten. Natt til lørdag ble flere av de digre trærne røsket opp med rota av vinden som herjet.

Nå hviler de mot andre trær, og henger mot bygningen. Trolig hadde de ikke nådd helt fram selv om de hadde falt ned.

– Det er litt skummelt. Tenk om det hadde vært barn her da det skjedde. Trærne har falt rett mot barnehagen, sier Emilie Svendsen, Synne Furuheim og Amalie Mariell Berg Rugsveen.

De har alle tre gått i barnehagen tidligere, men har begynt på skolen og går i henholdsvis andre- og førsteklasse. Lørdag var tilbake for å leke litt i forbindelse med at de var på Tjøllingmila som tilskuere.

– Vi tør jo ikke å leke her nå, de kan jo falle ned når som helst. Men det er bra det er lørdag i dag, og fri her, sier de tre jentene.

Styrer i Tjølling Barnehage, Monica Holhjem, forteller at hun har vært på befaring eter uværet:

- Jeg fant ut at det holder å ta ned trærne mandag morgen.

REVET OPP: Trærne som sto ytterst ved gjerdet mot veien er revet opp med rota og henger nå og støtter seg mot andre trær.

REVET OPP: Trærne som sto ytterst ved gjerdet mot veien er revet opp med rota og henger nå og støtter seg mot andre trær. Foto:

Artikkeltags