Barnehagers meninger

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Har lyst til å spørre om det er flere som er veldig frustrert over barnehager som bestemmer hva barna skal ha på seg?

Dette her er det snakk om tvillinger som går i en barnehage her i Larvik. Mor blir veldig frustrert av meningene som barnehagen har. De mener at personalet ikke kan se forskjell på dem. Men det gjør de. De har jo egne personligheter og egne meninger.

Barna kan føle at de ikke har riktige klær på seg når de må skifte i barnehagen. Det kan få følger når de blir eldre. De kan føle at de ikke er verdt noe og tilsidesatt. På grunn av noen som ikke kan godta at foreldrene vil kle dem likt.

Barnehagen klager på mye annet også, men de må skjønne at det er noen barn som ikke er a4-barn. Det er noen barn som lærer seinere enn andre. Når de lærer så kommer det fort.

Håper de som jobber i barnehager ikke bare går etter boka, for barn lærer etter sitt eget tempo. Man skal huske at kua har vært kalv. Og at som regel er tvillinger like som bær eller som to dråper vann.

Henriette Norum, frustrert mormor

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken