Gå til sidens hovedinnhold

Gult kort: Hærverk også i Flatstrand

Artikkelen er over 3 år gammel

Guttane i Flatstrand båthavn leste om Tone Jacobsen som to ganger har fått ødelagt fuglematingsplassen sin av vandaler. Det synes de naturligvis er synd, men enda verre er det at båthavna også har opplevd hærverk den siste tiden. Mye tyder på at det er gjort av de samme apekattene som herjet hos Tone. Hennes fôringsplass ligger jo like ved Flatstrand båthavn.

– Saken er at vi har flere brannslokkingsapparater plassert i båthavna. To av disse er tømt og slengt utover den siste tiden og slikt er jo helt håpløst. Brannslokkingsapparatene må vi ha av hensyn til sikkerheten for båtene som i opplag på land. Nå er dette ødelagt og må erstattes. Dette betyr en utgift for båthavna, en utgift vi helst ville sluppet, forteller Bjørn Andersen i Flatstrand båthavn.

Så kan en naturlig undre seg over hvilken glede enkelt kan finne i å ødelegge fuglematingsstasjoner og brannslokkingsapparater. Slikt er det umulig å finne svar på, men spesielt moro kan det jo ikke være.

– Trolig er det unger uten for mye å gjøre som gjør slikt. Håpet er at foreldrene tar affære. Er det voksne folk, er det jo helt håpløst, mener Bjørn Andersen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.