Gå til sidens hovedinnhold

Besøk på Furuheim i korona-tiden

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Klart det er trist å ikke få besøke familien på grunn av korona, jeg forstår det, men så må jeg jo si at det er blitt gjort en fremragende jobb av vårt helsevesen i Larvik. De ansatte har ikke bare jobbet vanvittig mye på jobb, men også måttet holde seg selv i en slags karantene de timene man ikke har vært på jobb fordi man skal på jobb neste dag eller andre dager.

At du som pårørende har fått tekstmeldinger skjønner jeg i disse travle tider, for dem som jobber der må ha hatt vanvittig mye å gjøre. Alle pasienter har jo forskjellige behov, noen trenger mer hjelp enn andre (er sykere muligens), men likevel har jeg aldri hørt om noen som ikke er blitt tatt vare på av et fantastisk flott helsepersonell som vi har på våre sykehjem.

Jeg hørte for en stund siden på NRK-nyhetene at Larvik har vært en av de flinkeste når det gjelder smittevern i forbindelse med korona. Det har jo helt klart begrenset smitte i vår flotte by Larvik, takket være et hardtarbeidende helsevesen. Tror ikke alle forstår hva regjeringen påla kommunen i disse korona-tider og helsepersonell har jo taushetsplikt, så de kan jo ikke få sagt alt som ble opprettet raskt og effektivt for at våre innbyggere skulle føle seg trygge i en vanskelig tid.

Jeg skjønner at her måtte det være likhet for alle besøkende, kan jo være at Furuheim har pasienter som ikke tåler og få korona, så jeg forstår disse strenge tiltakene som ble pålagt av regjeringen.

Jeg vil gjerne få berømme og takke alle dere hardtarbeidende helsepersonell i Larvik for fremragende håndtering. Hva dere har ofret for våre kjære både på jobb og fritid for å unngå å bli smittet? Tusen takk alle sammen. Takk til alle pårørende som har vært tålmodige i denne vanskelige tiden for oss alle.

Kommentarer til denne saken