Nå er de kommet til Larvik også

Rent-a-wreck til Larvik. Daglig leder Ståle Rønnild (t.v.) og kjedeleder Tom Weum.

Rent-a-wreck til Larvik. Daglig leder Ståle Rønnild (t.v.) og kjedeleder Tom Weum. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Bruktbilutleiekjeden Rent-A-Wreck har etablert seg i Larvik. onsdag åpnet avdelingen på Elveveien.

DEL

Det er Ståle Rønnild som fra før av driver Varmefagforretningen i Larvik og BryggSelv på Elveveien som står bak etableringen av bruktbilutleiefirmaet.

– Det er kanskje en litt uvanlig miks. Men vi flyttet til disse lokalene i fjor, og fant etter hvert ut at vi har rikelig plass. Vi ser på dette med bilutleie som veldig spennende. Det gir oss samtidig flere bein å stå på. Varmefagavdelingen har sin høysesong fra nå og utover vinteren, mens sommeren gjerne er tiden da folk flest leier bil, sier han.

Ti biler er allerede klare for utleie, og flåten skal utvides i takt med etterspørselsen.

– Vi har et mål om å nå 20 biler innen sommeren. Etterspørselen avgjør hva slags type biler det blir, sier Ståle Rønnild.

I dag kan han tilby et utvalg av personbiler, stasjonsvogner og en liten kassebil.

– Det er dette utvalget vi gjerne anbefaler våre franchisetaker å starte med, sier kjedeleder Tom Weum som har tatt turen til Larvik for å være med på åpningen av kjedens 28. avdelingskontor i Norge.

Snart 25-års jubileum

Rent-A-Wreck er en internasjonal bilutleiekjede som ble etablert i USA for over 40 år siden. I Norge har kjeden vært etablert siden 1992 som eneste kjede for bruktbilutleie.

– Vi har 25-års jubileum neste år, og kan vel etter hvert kalle oss veletablerte, men vi er bare i startgropen når det gjelder antall steder vi er etablert. Potensialet er 75 til 80 avdelinger, og vi legger årlig på oss mellom fem og ti nye avdelinger, sier kjedelederen.

Fra før er kjeden representert i flere byer i Vestfold, både Tønsberg og Sandefjord har sin avdeling, men i dag er det altså Larviks tur.

– Konseptet er å tilby et rimelig leiebilalternativ uten at dette på noen måte går ut over sikkerhet eller service. Alle biler gjennomgår den obligatoriske kjøretøykontrollen. Grundig klargjøring og sikkerhetssjekk utføres mellom hvert leieforhold, sier Rønnild som gleder seg til å komme ordentlig i gang.

Artikkeltags