Send inn dine sommerbilder – vinn premier

SEND INN SOMMERBILDER: Nå kan du vinne et gavekort på Pica Pica hvis du sender inn dine sommerbilder!

SEND INN SOMMERBILDER: Nå kan du vinne et gavekort på Pica Pica hvis du sender inn dine sommerbilder! Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Denne sommeren har satt sitt preg på litt av hvert – nå kan du vinne et gavekort på Pica Pica hvis du sender inn dine sommerbilder!

DEL

Med nye varmerekorder stort sett hver uke siden mai, er det naturlig at været og tørken har påvirket flere aspekter av folks liv. Bøndenes fortvilelse har selvsagt fått mye fokus, men det har vært satt mindre lys på de mindre, hverdagslige tingene.

ØP ønsker at nettopp du skal legge ut dine sommerbilder på Instagram, og legge til emneknaggen #minopsommer – da har du nemlig muligheten til å vinne premier!

Redaksjonen vil fungere som jury, og velge ut et vinnerbilde, som vil premieres med et gavekort på en middag på Pica Pica. I tillegg vil det trekkes tre tilfeldige innsendere, som vil få 10 Flax-lodd hver.

HVERDAGSBILDER: ØP ønsker at leserne skal sende inn sine hverdagsbilder fra sin sommer, som på dette bildet, hvor Leander Høyer Hallberg koste seg på stranda på Gon for noen uker siden.

HVERDAGSBILDER: ØP ønsker at leserne skal sende inn sine hverdagsbilder fra sin sommer, som på dette bildet, hvor Leander Høyer Hallberg koste seg på stranda på Gon for noen uker siden. Foto:

Slått din egen brunfarge-rekord?

Har du opplevd at plenen din tørker ut, eller at grønnsakshagen ble et mislykket prosjekt i år? Kanskje har du benyttet deg av varmen i vannet for å lære barna å svømme, eller opplevd å slå din egen brunfarge-rekord?

Trosset varmegradene?

Eller kanskje du har hatt noen kreative løsninger på å finne mat som frister i sommervarmen? Muligens har du trosset varmegradene for å trene i solsteika? Har du kanskje gjort noen kule hopp eller tatt noen kule triks når du har badet?

Kanskje du har opplevd at varmen har gått utover humøret, produktiviteten eller dagligdagse gjøremål?

PÅVIRKET AV VARMEN: Kanskje du har opplevd at varmen har gått utover humøret, produktiviteten eller dagligdagse gjøremål?

PÅVIRKET AV VARMEN: Kanskje du har opplevd at varmen har gått utover humøret, produktiviteten eller dagligdagse gjøremål? Foto:

Legg ut dine sommerbilder – vinn gavekort!

Enten du har brukt sommeren på å irritere deg over den brune plenen, glede deg over den brune huden, kjøre båt, lese, bade, jobbe eller slappe av – vi vil gjerne ha bilder av din sommer!

SOMMERBILDER: Send inn bilder av din sommer, og legg til emneknaggen #minopsommer for å ha muligheten til å være en av vinnerne!

SOMMERBILDER: Send inn bilder av din sommer, og legg til emneknaggen #minopsommer for å ha muligheten til å være en av vinnerne! Foto:

Legg ut bilder på Instagram, og husk å legge til emneknaggen #minopsommer for å ha muligheten til å være en av vinnerne! Vinneren trekkes søndag 29. juli kl. 00.00., og bildene vil bli samlet i en bildeserie på op.no.

Artikkeltags