Under årets Stavernfestival kan du følge ØP direktesending på op.no og på sosiale medier.

ØP stiller med utegående reportere som skal ta tempen på festivalstemningen. I tillegg skal ØPs to journalister, Bettina Bjerkholdt og Linnea Jacoby Aasrum være programledere i et studio inne på området.

– Vi gleder oss veldig til å lage underholdning på Stavernfestivalen, forteller Bjerkholdt.

LES OGSÅ: Stor interesse for kompis-tjenesten: – Dette er en hjelp vi setter svært stor pris på

Sendingen vil foregå alle tre festivaldagene og man kan vente seg mye spennende innhold, enten man er på festivalen eller om man ser på sendingen hjemmefra.

– Det blir flere konkurranser både for de som ser på og de som tar turen innom standen vår, forteller Aasrum, som er klar for utfordringene som venter under årets Stavernfestival.


Det er det lokale medieselskapet Morris Media som står for opprigging og kamera.

Konkurranser, matreportasje og glamp

Sendingene skal inneholde flere forskjellige intervjuer, konkurranser og innslag, som skal gjøre seerne kjent med de forskjellige tilbudene som er på festivalen.

Det vil også være reportere som skal teste maten og fasilitetene rundt omkring på området. I tillegg er det flere nye ting å finne på Stavernfestivalen i år som ØP skal gjøre kjent for seerne. Et eksempel er Glamp Stavern, hvor ferdigoppsatte telt og spaavdeling venter overnattingsgjestene.

– Vi er en god gjeng som virkelig gleder oss til å kjenne på festivalstemningen etter to års fravær. Vi har jobbet hardt for å få til en solid sending man ikke burde gå glipp av, sier Bjerkholdt og ser bort på sin kollega:

– Under sendingen vil flere konkurranser foregå på Instagram-kontoen til Østlands-Posten. Det er noe som er verdt å merke seg, avslutter Aasrum.

Sendingen kan du se på op.no på dagene 7. - 9. juli.

Du kan også være med på festival eller få med deg spennende ting å gjøre inne på området på ØPs Instagram-konto: @Ostlandsposten.