Gå til sidens hovedinnhold

Bli med på en festhelg med ØP - helt gratis!

Artikkelen er over 1 år gammel

En rekke artister stiller opp gratis, for at du og vi kan få en festhelg her på ØP! Hva sier du til artister som deLillos, Arve Tellefsen, Eirik Næss, Rebecca Nøstrud Isaksen, Ole Børud og en rekke andre! Og du kan nyte det hele, fra din egen stue, helt gratis.

Det er i helga det vil skje, og du får tilgang til en rekke videoer, spilt inn av forskjellige artister i deres egne stuer og hjem. Og vi er veldig stolte av å kunne vise til en solid rekke med artister, både store nasjonale navn, og lokale stjerner.

Se oversikt over artistene nederst i saken!

– Enstemmig ja!

Ett av bandene som stiller opp er deLillos, som har spilt inn en helt ny låt i disse korona-tiden, hvor bandmedlemmene sitter én og én hjemme i egne stuer. Den ble offisielt lansert fredag.

Da ØP spurte deLillos om å være med var de ikke vanskelige å be, det ble enstemmig ja!

– Vi har fått en eventyrlig respons etter at vi lanserte denne sangen, forteller manager Carsten Jøssund.

deLillos er i utgangspunktet ikke fra Larvik, men er nære Kjerringvik-venner etter at Lars Lillo Stenberg har hatt hytte her i mange år. Da Østlands-Posten onsdag sendte en forespørsel om vi kunne få lov å bruke deres nye sang «Alt er rolig nå» i vår digitale konsert lørdag, ble det umiddelbart tatt opp til avstemming.

– Og det ble raskt enstemmig JA. Vi synes det er positivt at noen gjør slike ting for kultur og musikklivet, og når bandet har skrevet en slik sak, synes de det er flott å være med, sier Jøssund.

Da Norge innførte strenge retningslinjer ble det stille overalt i landet, og deLillos ble inspirert av at det ble sunget på balkonger i Venezia og i Italia. De skrev like godt en sang der alle bandmedlemmene i sine egne stuer spilte inn sine bidrag

«Min bror sa, tenk å dra til Venezia nå, verdens vakreste by, uten en eneste turist. Så skrev jeg denne sangen, «Alt er rolig nå». Vi spilte inn sangen på den måten at Øystein la først trommer helt alene, så la vi andre hjemme hos oss selv på hvert vårt bidrag. Vi filmet det på mobil, og fikk det klippet til en liten video.

Ta vare på hverandre», skriver bandet på sin facebook-side.

– Vi har nok aldri hatt en større respons på en utgivelse noen gang. Vi hadde hatt 188.000 visninger onsdag, 3.500 likerklikk og reaksjoner og 1.400 delinger. Det er så bra, avslutter manageren.

deLillos skulle ha vært på turné denne våren, men konsertene er som mye annet, avlyst og utsatt.

Flere nye låter

Men de er ikke de eneste som stiller opp. Arve Tellefsen sender en hilsen til Larvik, Hedda Aronssen har valgt ut en spesiell låt for akkurat disse stille hjemmedagene, Kristian Kaupang byr på en helt fersk låt, og DrNielsen har laget en ny låt spesielt for anledningen.

– Det er spesielle tider og mange utfordringer. Vi vet at mange sitter alene og savner et sosialt liv, mange savner å gå på konsert, kino eller treffe folk. Vi har lyst til å gi et bidrag og gi folk et lyspunkt. Da vi spurte kjente og kjære artister om å bli med på denne konserten sa alle ja. Det er helt fantastisk og vi gleder oss til å vise dere resultatet på nettsidene våre denne helga, sier sjefredaktør Eirik Haugen i ØP.

Lurer du fortsatt hva du skal gjøre i helgen? Sett deg ned med familien, gå inn på op.no, og nyt musikken! Konserten blir lagt ut lørdag, og vil være tilgjengelig hele helgen.

Disse artistene er med

 • deLillos
 • Kristian Kaupang
 • Hedda Aronssen
 • Nils Mathisen, Marit Strømøy og Espen Hauge
 • Ole Børud
 • Henrik Kaupang
 • Louis Jacoby
 • Leon
 • Eirik Næss
 • Arve Tellefsen
 • Rebecca Nøstrud Isaksen
 • DrNielsen

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.