Prisutdelingen heter Vixen Blog Awards og har blitt delt ut de siste årene.

Pappahjerte, aka Peter Kihlman, har vært nominert flere ganger tidligere, men har aldri gått med seg en premie hjem fra utdelingen.

I år er han nominert til flere priser, blant annet i kategoriens Folkets favoritt og kjemper mot blant annet fjorårsvinner Sophie Elise, men i år er også kona Christina Sandnes nominert i kategorien «Årets Stjerneskudd».

Dermed brygger det kanskje opp til litt krig i familien om hvem som er beste blogger i huset?

LES OGSÅ: Larviks fremste bloggerfamilie har fått et nytt medlem

– Uvirkelig å være nominert

– Selv om det er morsomt å slå ham på blogglista en gang iblant – så er det han som er bloggsjefen. Og sånn liker jeg det, dessuten er det best for husfredens skyld, ler Christina på spørsmålet om hun følte noe press på å måtte gjøre det bra da hun startet, fordi mannen hadde en av de mest leste bloggene de siste årene.

– Men det er helt uvirkelig å være nominert selv nå. Og veldig moro å være finalist, selv om jeg nok er den første bloggeren noensinne som blir oppriktig glad hvis jeg ikke stikker av med seieren. Jeg har sceneskrekk og kunne gjerne tenke meg å slippe en eventuell takketale, legger Sandnes til.

LES OGSÅ: – Som blogger mener jeg at dette er noe av det største man kan oppnå

Både kolleger og konkurrenter

Også mannen synes det er gøy at kona er nominert, selv om han plutselig har fått en konkurrent i kampen om priser. Pappahjerte er nominert for fjerde gang, men har bare smultringer så langt.

Nå er han nominert i kategoriene «Årets Gullpenn», «Årets Livsstilblogg» og «Folkets Favoritt», men han er like stolt over konas nominasjon:

– Det er helt rått! Christina fortjener så veldig å vinne den prisen, selv om hun er livredd for å bli dratt opp på scenen! Vi er både kolleger og konkurrenter, på et vis. Vi hjelper hverandre og kniver om leserne, som gjør det til en ganske spesiell og interessant hverdag, forklarer Peter Kihlman.

LES OGSÅ: 2015: Sophie Elise kåret til årets blogger – «Pappahjerte» nådde ikke helt opp

– Optimist til det siste

Han håper på en pris denne gang, men han forventer ingenting.

– En pappablogg ligger ganske langt unna det oppsminkede og flotte som egentlig definerer Vixen, men jeg er optimist til det siste.

Selv har han jobbet fulltid med bloggen sin siden 2014, og det betyr at det blir mye jobbing og jobbprat på hjemmebane for ekteparet i Tjølling.

– Mitt store mål er også å kunne leve av bloggen en dag, fastslår Christina Sandnes.

LES OGSÅ: Aldri én dag fri 

Her er kategoriene de er nominert i

Over 40.000 nominasjoner kom inn til Vixen Blog Awards 2016. Finalistene er stemt fram etter at det ble holdt semifinaler.

ÅRETS LIVSSTILSBLOGG

Caroline Berg Eriksen

Mamma til Michelle

Pappahjerte

Sophie Elise

Styleconnection

ÅRETS GULLPENN

June Holm

Pappahjerte

Styleconnection

Thea Steen

Sophie Elise

ÅRETS STJERNESKUDD

Espen Hilton

Kona til

The Daily Influencer

FOLKETS FAVORITT

Her er det leserne som bestemmer:

Komikerfrue

Mamma til Michelle

Pappahjerte

Sophie Elise

Styleconnection