Bør forgylles

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det siste års koronapandemi og på toppen av denne naturkatastrofen i Gjerdrum har vist oss politikere, offentlige og private ansatte, som sammen med frivillige har stått på for hver enkelt og for oss alle.

Natt og dag, i hverdag og helg, i kulde og mørke, på kontor og i institusjon, er det jobbet tålmodig, profesjonelt og utrettelig. Med personlig risiko for smitte og ulykke er det satset tid og krefter ut over det vanlige.

I kjent og ukjent terreng er det søkt kunnskap for å finne beste vei, aldri skråsikker, alltid åpen for bedre valg. I møte med allmennhet og presse er det utvist åpenhet og tålmodighet.

Gang på gang er det stilt til samtaler og pressekonferanser.

Gang på gang er det svart på kloke og mindre kloke spørsmål, også fra dem som ikke fulgte med eller forsto hva som ble sagt.

Gang på gang er det er vist medfølelse og omsorg istedenfor hovmod ved andres dårlige resultater.

Kongefamilien har oppsøkt dem som i vanskelige tider trengte støtte og trøst, for å lytte, forstå og vise medfølelse.

Lokalt har vi først og fremst glede av en flott stor gjeng i kommunens helse- og omsorgsteam som bidrar innenfor smittevern, sporing og sykdomsbekjempelse med omsorg for dem som trenger det. Vi bør være takknemlige for og stolte av dem som leder og hjelper oss i denne krisetiden.

De bør forgylles!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken