Utrykningspolitiet har hatt en rekke kontroller i distriktet denne torsdagen. Flere bilister ble tatt på fersken og fikk seg en dyr overraskelse.

Se oversikten over alle kontrollene lenger ned i saken!

Men ved en av kontrollene var det kanskje UP selv som ble aller mest overrasket.

Vannet steg. Og steg. Og steg.

Under kontrollen som ble holdt i Valløveien i Tønsberg ved 15.00-tiden ble arbeidsforholdene nemlig ganske så vriene etter hvert. For vannet i grøftekanten steg. Og steg. Og steg.

– Laserspot'en ble plutselig forvandlet til en elv, melder UP på sin Snapchat-konto, hvor de også har lagt ut et bilde som sier det aller meste.

LES OGSÅ: Filmet sel ved Bølgen: – Mange som synes det er koselig

Før de måtte avslutte kontrollen rakk UP-patruljen å dele ut flere bøter. Totalt fikk åtte bilførere hvert sitt forenklede forelegg for å ha kjørt for fort på strekningen.

– Høyeste hastighet ble målt til 68 km/t i 50-sonen, opplyser politiet.

Vil slå hardere ned på råkjøring

Bøtene haglet

Kontrollen i Valløveien var bare en av flere som ble gjennomført i distriktet vårt i løpet av torsdagen. Her ser du resultatene fra noen av de andre:

Andebuveien: Sju førere fikk forelegg for å ha kjørt for fort. En lokal mann i 40-årene mistet førerkortet, etter å ha blitt målt til 91 km/t i 60-sonen. Han erkjente forholdet på stedet.

E18 ved Grelland i Holmestrand: UP stanset et kjøretøy etter å ha målt hastigheten til 148 km/t i 100-sonen. Fører var en mann i 20-årene fra Lørenskog. Førerkortet hans ble beslaglagt og sak opprettet.

Romsveien i Tønsberg: Fire førere fikk forelegg for å ha kjørt for fort. Høyeste hastighet ble målt til 82 km/t i 60-sonen.

Gjelstadveien: Fire førere fikk forelegg for å ha kjørt for fort. Høyeste hastighet ble målt til 76 km/t i 60-sonen.

Valløveien. Åtte førere fikk forelegg for å ha kjørt for fort. Høyeste hastighet ble målt til 68 km/t i 50-sonen.

Ringveien i Sandefjord: UP hadde fartskontroll i tidsrommet 11.00-11.30. To fikk forenklede forelegg for fart. Høyeste hastighet 68 km/t i 50 sone

15 fikk bot på Bispeveien

Også sent onsdag kveld var Utrykningspolitiet på farten. Da gjennomførte de kontroll på Bispeveien i Tønsberg. Resultat: 15 forenklede forelegg

– En mannlig fører i 20-årene mistet førerkortet på grunn av for mange prikker, melder politiet.

Høyeste hastighet ble målt til 93 km/t i 60-sonen.