I femtiden onsdag morgen fikk politiet melding om en mann som bråkte ved å rope og skrike i Larvik sentrum, og politiet rykket ut til stedet.

Patruljen påtraff en svært beruset mann, og politiet skriver på Twitter at politiet brukte tid på å finne en løsning for mannen, men at han var for full til å forstå. Mannen ble fraktet til arresten i Tønsberg, der han må oppholde seg til han er mindre ruset.

Kjørte i rus

Ved midnatt natt til onsdag fikk politiet melding om en mulig ruskjører i Svarstad.

En patrulje rykket ut til området, og stanset en mann i 20-årene fra området. Mannen er mistenkt for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand, og, etter at prøver ble tatt av mannen, fikk han førerkortet beslaglagt, og han ble anmeldt for forholdet.

Operasjonsleder hos politiet i Sør-Øst politidistrikt, Ottar Steinstø, bekrefter overfor Østlands-Posten at ruskjøringen skjedde i Svarstad sentrum.

Uten hjelm og kjøring i rus på E18

I halv fem-tiden natt til onsdag kom det meldinger til politiet om en MC som kjørte på E18 ved Horten, og at føreren ikke hadde på seg hjelm, og at han kjørte svært vinglete.

Politiet klarte å stanse føreren etter at han hadde kjørt av motorveien, og han blåste til over lovlig verdi i politiets test. Mannen fikk førerkortet beslaglagt, og han ble anmeldt for forholdet.

Litt etter klokken seks ble nok en ruset fører stanset på E18 ved Horten etter melding om vinglete kjøring, og denne gangen var det snakk om en bilfører. Mannen, som er i 40-årene fra Oslo, blåste til over lovlig verdi, og mannen fikk førerkortet beslaglagt og han ble anmeldt for forholdet.