Biler brant – tolv beboere i leilighetsbygg evakuert

Bilene som brant sto nært inntil leilighetsbygget

Bilene som brant sto nært inntil leilighetsbygget Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Litt før klokken halv ett natt til fredag fikk politi og brannvesen melding om at det brant i kjøretøyer i gården til et leilighetsbygg i Storgata i Larvik.

DEL

(Se bilder fra brannen nederst i artikkelen)

– Da etatene kom til stedet var én bil helt overtent, og det tok raskt fyr i en annen bil som også sto parkert i gården, forteller operasjonsleder hos politiet i Vestfold, Øystein Eikedalen.

– Det var en stund fare for at brannen kunne spre seg til bygget, men heldigvis klarte brannvesenet å forhindre det, sier Eikedalen.

Evakuerte leilighetene

Ifølge gårdeier, Harald Sverdrup Bugge, er det seks leiligheter i bygget, som har adressen Storgata 50, og som ligger helt nederst i Bøkkerbakken.

– Jeg bor ikke i bygget selv, men har fått melding om at alle som var i bygget ble evakuert, sier Sverdrup Bugge til Østlands-Posten.

Politiets innsatsleder på stedet, Per Henrik Semb, bekreftet overfor avisa at alle beboerne raskt ble evakuert ut fra bygget, og at det dreide seg om cirka 12 beboere.

Operasjonsleder Øystein Eikedalen sa til avisa klokken halv to natt til fredag at det er usikkert når beboerne kan flytte tilbake til leilighetene.

– Vi må ta det med brannvesenet. Det ryker fortsatt fra de to bilene, og de bør nok fjernes fra stedet før beboerne kan flytte tilbake til leilighetene, sa han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Gårdeier Harald Sverdrup Bugge

Gårdeier Harald Sverdrup Bugge Foto:

LES OGSÅ: Mariell (22) får «Tutta» som lagvenninne: – Jeg gleder meg veldig

Ingen skadet

Eikedalen sa til avisa at ingen personer hadde kommet til skade under brannen, og at det trolig heller ikke er gjort verken brannskader eller røykskader på bygget, som sto rundt to meter fra bilen som begynte å brenne.

Politiet kunne natt til fredag ikke si noen om årsaken til brannen.

Det sto flere biler parkert inne i gården, men brannen begrenset seg til to biler, som begge trolig er totalskadet.

LES OGSÅ: Mener ungdom må lære om psykisk helse tidligere (+)

Foto:

Foto:

Foto:

Foto:

Artikkeltags